Map thematisch werken bij Lijn 3

Map thematisch werken

Bij Lijn 3 is een map beschikbaar met daarin extra activiteiten voor thematisch werken in hoeken. Deze materialen sluiten aan op de acht domeinen van Lijn 3 en de 21e eeuwse vaardigheden.

 

Lijn 3-scholen zijn enthousiast over het werken met de 12 wereldoriënterende thema’s. Thematisch werken draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling en vergroot de motivatie en betrokkenheid van kinderen én ouders. Speciaal voor scholen die nog meer willen inzetten op het werken met thema’s is de nieuwe Map thematisch werken ontwikkeld.

 

Wat biedt de Map thematisch werken?

In de map vind je een algemene handleiding en twaalf katernen met extra activiteiten voor thematisch werken in hoeken, voorzien van handige instructie- en werkbladen. Hiermee kunnen de kinderen hun kennis en vaardigheden op speelse wijze verder ontwikkelen.

Richt een thema in zoals jij het wilt

De activiteiten bieden je alle vrijheid. Je kunt zelf kiezen welke ideeën je wanneer wilt gebruiken en je kunt deze laten aansluiten bij jouw dagelijkse onderwijspraktijk. Zo geven we creatieve en praktische suggesties voor het inrichten van de hoeken, en zijn er thematische boekenlijsten en twaalf bijzondere alfabetten gemaakt die aansluiten bij de thema’s. Ook zitten er bij elk thema meerdere ideeën hoe je de ouderbetrokkenheid kunt vergroten. Alle benodigde werkbladen zijn als printblad opgenomen in de Map thematisch werken.

Bekijk het voorbeeldmateriaal

Map thematisch werken | ISBN-nummer 978-94-020-3982-5   l  Artikelnummer 589508

Bestellen

Voor meer informatie over prijzen en bestellen kun je contact opnemen met je educatieve dienstverlener.