Bingel integraal onderdeel van Malmberg methodes

Bingel integraal onderdeel van Malmberg methodes

Het digitale platform Bingel vormt een integraal onderdeel van de Malmberg methodes. Ons digitale onderwijsaanbod in Bingel is ontwikkeld op basis van dezelfde onderwijskundige visie op goed onderwijs. Lees hier waarom Bingel de enige juiste keuze is bij je Malmberg methode.

Maak kennis met Bingel

Bingel persoonlijk onderwijs
Digitale intelligentie maakt het beste onderwijs nóg persoonlijker

Bingel geeft jou en de kinderen het beste van twee werelden. De allerhoogste onderwijskwaliteit die je altijd al van ons gewend bent, gecombineerd met het intelligent toepassen van technologie. Dat maakt het onderwijs nóg relevanter en effectiever.

Lees meer

Bingel leerkracht ondersteuning
Jij bepaalt op basis van de juiste inzichten

Jij bent degene die de kinderen kent. Daarom maak jij de didactische keuzes. Bingel biedt jou het gemak van digitale middelen. We ondersteunen je tijdens de gehele les met een digitale handleiding, digibordtool, overzichtelijk dashboard en de hulpkit. Je krijgt de juiste tools om elk kind optimaal te begeleiden.

Lees meer

Adaptiviteit voorbeeld bingel
Doordachte adaptiviteit voor onderwijs op maat

Door meervoudige verbindingen tussen leerdoelen leren kinderen effectiever. In Bingel krijgt een kind een makkelijkere of moeilijkere oefening aangeboden of wordt gewerkt aan kennis, inzicht en vaardigheden van een onderliggend leerdoel. Deze nieuwe opzet van leerlijnen zorgt voor de juiste ondersteuning en uitdaging voor ieder kind. Deze technologie is uniek in Nederland.

Lees meer

Bingel uitproberen?

Bingel is beschikbaar voor de nieuwe edities van De wereld in getallen en Pluspunt.

Software proberen

Bingel in vogelvlucht

Ga je digitaal werken met de nieuwe editie van De wereld in getallen of Pluspunt, dan maak je volledig gebruik van de digitale intelligentie en didactische kwaliteit die Bingel biedt. Bekijk wat dat concreet voor jou en je leerlingen betekent (kijkduur 6.41 min.).