Search

Jouw feedback

Jouw mening telt

Op verschillende momenten in het jaar vragen wij onze klanten om feedback. Dit najaar hebben we jullie gevraagd om je mening te geven over de start van het schooljaar. De vragen die we stellen zijn divers en lopen uiteen van onze ondersteuning bij je methode tot de bereikbaarheid van onze klantenservice.

De meest voorkomende en belangrijkste feedback die we hebben ontvangen, benoemen we hieronder. Daarbij geven we aan wat we met deze feedback hebben gedaan of nog gaan doen.

De website MijnMalmberg.nl

Verschillende leerkrachten gaven ons de feedback dat de website www.mijnmalmberg.nl niet optimaal werkt. Het is lastig om de informatie die je nodig hebt te vinden en is het niet mogelijk extra methodes toe te voegen. Deze site draait op een verouderd platform. Wij zijn momenteel aan het kijken welke mogelijkheden er zijn om over te stappen op een nieuw platform. Dit gaat helaas wat langzamer dan we zouden willen. Daarom hebben we op malmberg.nl speciaal voor jou als klant het menu ‘ondersteuning en inspiratie’ ingericht zodat je informatie makkelijk kunt vinden. In de tussentijd doen we er alles aan om de huidige MijnMalmberg omgeving, binnen de mogelijkheden die het biedt, gebruiksvriendelijker te maken.

Webinars groot succes

Jullie waarderen onze webinars enorm. We hebben daarom direct besloten hier komend jaar nog meer gebruik van te maken. Daarnaast plaatsen we vaker de terugkijklink op onze website. Dus ook zonder dat je je hebt aangemeld kun je dan het webinar bekijken.

Samenwerken

We hebben opmerkingen ontvangen over het inloggen, bestellen en activeren via andere systemen zoals basispoort, maar ook van materialen (zowel boeken als licenties) die geleverd worden door partners van ons. Jullie feedback is geregistreerd en deels al besproken met de betreffende partners. De processen worden nog beter op elkaar aangesloten om onze dienstverlening te optimaliseren.

Bingel

Bij een aantal van jullie is de start van het schooljaar door de overgang naar Bingel niet soepel verlopen. Daarom hebben we deze scholen benaderd om passende ondersteuning te bieden. We zijn blij met jullie feedback over deze overgang en nemen dit mee in de begeleiding voor de scholen die komend schooljaar starten met Bingel.

Inhoudelijke en functionele feedback

Naast verbeterpunten en tips voor de start van het schooljaar hebben we ook veel informatie, ideeën en tips ontvangen over de inhoud en functionaliteiten van de verschillende methodes. Deze, voor ons waardevolle informatie, nemen we mee om onze methodes continu te verbeteren. Specifiek voor Bingel hebben we een overzicht met de belangrijkste en meest recente aanpassingen.