All Right!

All Right!

Met All Right plaats je leerlingen midden in de Engelstalige wereld en laat je ze ontdekken dat Engels meer is dan een taal leren. Daarmee versterk je niet alleen de taalvaardigheid van je leerlingen maar geef je ze ook een breder wereldperspectief mee; en een solide basis om sterker in de wereld te staan.

Naar de webshop

 • Engelstalige landen, cultuur en literatuur
 • Doet recht aan verschillen tussen de leerlingen
 • Sterke basis naar de bovenbouw

Hallo! Hoe kunnen we je helpen?

Voorbereiden op het kiezen van een nieuwe methode

Wie wil er nu niet die leraar zijn die hét verschil maakt in het leven van zijn of haar leerlingen? Natuurlijk, een lesmethode is niet de enige factor die daarin meespeelt, maar wel een belangrijke. Want hoe beter de methode past bij jullie school en onderwijsvisie, hoe meer jij je leerlingen kunt meegeven in hun schoolcarrière en latere leven. Docenten geven vaak aan dat ze opzien tegen het kiezen van een nieuwe methode. We helpen je hier graag bij.

Over onze methodes

All Right is een MAX-methode. Het lesmateriaal van een MAX-methode is flexibel in te zetten, inspireert en toont de liefde voor je vak. De methodes zijn blended: dat betekent dat je helemaal online of helemaal vanuit het boek kunt werken – en alles daar tussenin. Met MAX helpen we de liefde voor je vak over te brengen.

Meer over MAX

Soepel overstappen op een nieuwe methode

Ben je toe aan een nieuwe lesmethode? Dan is het zaak om het proces grondig én vlot te doorlopen. Deze visuele route laat op een leuke wijze zien welke service en hulpmiddelen er worden aangeboden tijdens het keuzeproces. Wij helpen je op weg om tot de juiste beslissing te komen.

Tip: De gloednieuwe Routeplanner is er ook in posterformaat. Print de plaat uit en hang ‘m op in de docentenkamer, dan profiteren je collega’s er ook van.

Download de routeplanner

Bepaal de criteria waarop je wilt selecteren

Wat heb jij nodig om je leerlingen de kennis en vaardigheden bij te brengen waar ze écht verder mee komen in het leven? Bepaal welke criteria je belangrijk en minder belangrijk vindt in je nieuwe methode. Gebruik daarvoor Wikken en Wegen van Malmberg.

Teken een piramide op een groot papier. Plaats de kaartjes met de belangrijkste criteria bovenin en de kaartjes met de minder belangrijke criteria onderin. Uiteindelijk komen jullie zo tot een gedeelde visie over waar de nieuwe lesmethode aan moet voldoen.

Het is een kwestie van downloaden, printen, knippen en beginnen!

Download Wikken & Wegen

Back

Go to previous tab
Back button

Wil je All Right meteen ontdekken?

Onze methode All Right staat voor het mooie van het vak Engels. We hebben uitgebreide informatie voor je zodat jij kan kijken of onze methode aan je eisen voldoet.

All Right ontdekken in een paar stappen

Maak kennis met de verschillende onderdelen van onze methode Engels en ontdek hoe jij het verschil kunt maken in de klas. Bekijk hieronder hoe alles werkt, hoe het lesmateriaal eruitziet en hoe All Right de leerlingen stimuleert om het beste uit zichzelf te halen.

Onze belofte aan jou

De drie belangrijkste redenen om voor All Right te kiezen

Actuele en aansprekende thema’s

All Right inspireert en motiveert leerlingen om zich de taal verder eigen te maken. Uiteraard zijn lessen over onderwerpen die de leerlingen zelf aangaan daarvoor het meest effectief. All Right speelt daarop in. De actuele bronnen en variatie in opdrachtvormen geven de ruimte voor je eigen inbreng én die van leerlingen. Zo houd je de lessen levendig en gevarieerd. Dieper ingaan op een specifiek onderwerp of op de actualiteit? Wekelijks verschijnen er nieuwe opdrachten van All Right. Bekijk ze allemaal op onderwijsvanmorgen.nl

Doet recht aan verschillen tussen de leerlingen

We willen leerlingen de ruimte geven om zich te ontwikkelen, op hun eigen tempo en niveau. Als dat nodig is met extra ondersteuning of juist extra uitdaging. Bij iedere vaardigheidsoefening geven we daarom aanvullende opdrachten op twee niveaus: Challenge en Extra Mile. En met de adaptieve grammaticatrainer Versterk jezelf oefen je de onderwerpen die nog moeilijk gaan. Zo kan iedere leerling meedoen op een manier die bij hem of haar past.

Sterke basis naar de bovenbouw

All Right vmbo-bovenbouw biedt een doorlopende leerlijn naar Of Course, de methode Engels voor de bovenbouw van havo en vwo. All Right vmbo 4 bevat extra materiaal voor de voorbereiding op havo 4. Zo zorgen we ervoor dat leerlingen die naar havo 4 willen overstappen, dat zorgeloos kunnen doen. We richten ons daarbij op het startniveau van Of Course voor havo 4.

Bekijk de introductievideo

In deze introductievideo laten we in vogelvlucht zien waar All Right voor staat. Binnen 3 minuten heb je een eerste indruk van:

 • Hoe de methode is opgebouwd
 • Waarom All Right meer uitdaging biedt voor elke leerling
 • Wat de mogelijkheden zijn van de online leeromgeving

Ben je benieuwd wat All Right voor jou en jouw leerlingen kan betekenen of wil je een presentatie voor jouw vaksectie? Onze methodespecialisten helpen je graag.

Maak een afspraak met de methodespecialist

Blader alvast online door de boeken…

Benieuwd hoe het lesmateriaal van All Right eruitziet? Bekijk dan de bladerboeken hieronder.

... en bekijk de online leeromgeving

All right bovenbouw is een MAX-methode. MAX staat voor onze nieuwe blended lesmethodes die altijd up-to-date zijn. Met een MAX-methode mogen leerlingen hun boeken houden en krijgen ze altijd toegang tot de online leeromgeving. Boek en online versterken elkaar. De verschillende keuzemogelijkheden maken blended leren betaalbaar voor iedere school.

 • Up-to-date lesmateriaal
 • Leerlingen mogen de boeken houden
 • Altijd boek en online
 • Betaalbaar

Meer over MAX

Duik dieper in All Right!

Klik op één van de tabs hieronder om meer te lezen over dat onderwerp.

Opbouw en structuur

All Right is opgebouwd uit zes units. Elke unit staat een Engelstalig land, stad of streek centraal.

Elke unit bestaat uit zes lessons:

1.      Crossing Borders
2.      Luisteren
3.      Spreken en gesprekken voeren
4.      Lezen
5.      Schrijven
6.      Literature

Vaardigheidslessen

In lesson 2 tot en met 5 staat telkens één vaardigheid centraal, maar ook andere vaardigheden komen aan bod. Grammatica en woordenschat zijn geïntegreerd in deze vaardigheidslessen. Zo is het leren van een nieuwe grammaticaregel geen doel op zich, maar een middel om de taal te gebruiken of te begrijpen.

Crossing borders & Literature

In lesson 1 - Crossing borders maken leerlingen kennis met een cultureel aspect van het land dat in die unit centraal staat. In les 6 – Literature lezen leerlingen Engelstalige verhalen, boeken of gedichten. Zo leren leerlingen niet alleen de Engelse taal, maar maken ze ook kennis met de Engelstalige wereld.

De lesstof in leerjaar 4 is op een andere manier opgebouwd, namelijk geordend in modules. Er zijn vier modules: Speaking, Listening, Writing en Reading. De modulaire insteek maakt het mogelijk om te focussen op één vaardigheid. Bijvoorbeeld om extra te oefenen met Speaking voor het schoolexamen Speaking.

Twee routes
Je kunt op twee manieren door de lesstof heen. Behandel de stof per module om extra te focussen op één vaardigheid. Of volg de unit-route voor maximale afwisseling. Voor beide routes zijn toetsen beschikbaar zoals de leerlingen die kennen uit leerjaar 3.

Differentiatie

All Right heeft veel mogelijkheden voor differentiatie, zowel voor leerlingen die achterblijven als leerlingen die sterk zijn in Engels. Allereerst kunnen leerlingen in de digitale leeromgeving overstappen naar een ander niveau/leerjaar. Stel dat een leerling werkt met de havo/vwo-editie, maar erg sterk is en behoefte heeft aan extra uitdaging, dan kan hij verder gaan in de vwo/gymnasium-editie.

Daarnaast zijn er ook binnen elke editie ruime differentiatiemogelijkheden.

Differentiatie aan het einde van elke vaardigheidsles:
 • Challenge voor de leerlingen die extra ondersteuning kunnen gebruiken.
 • The Extra Mile voor de sterke leerlingen.


Differentiatie bij grammatica
 • Elk grammatica-onderdeel start met een ‘ontdekoefening’. Leerlingen die de regels al kennen, kunnen opdrachten overslaan.
 • Online is er de Versterk jezelf, een adaptieve grammaticatrainer die elke leerling op maat verder helpt. Met slimme algoritmen analyseert de software de opdrachten die de leerling gemaakt heeft.  Vervolgens doet het programma aanbevelingen voor een volgende opdracht. Op deze manier krijgt elke leerling een eigen route aangeboden om de leerdoelen te bereiken.


Extra differentiatiemateriaal voor lezen en kijken/luisteren:
 • Extra leeslessen op referentieniveau in het docentenmateriaal.
 • Actuele video’s met opdrachten en actuele leeslessen op referentieniveau vind je op onderwijsvanmorgen.nl.

Blended werken

Als je kiest voor All Right, ontvangen al je leerlingen een leerwerkboek én een licentie voor de online leeromgeving. Alles uit het leerwerkboek vind je ook online. Zo kun je als docent zelf kiezen welke onderdelen je in het boek behandelt en wat je liever digitaal laat maken.


Als je leerlingen digitaal werken, kun je realtime de voortgang van je leerlingen volgen. Handig om het huiswerk te controleren, maar ook om te bepalen met welke onderdelen de klas nog moeite heeft.

Digitale extra’s

Digitaal vinden leerlingen extra oefen- en testmateriaal:


● Woordtrainer, waarmee leerlingen woordjes kunnen leren;
● Versterk jezelf, de adaptieve grammaticatrainer waarmee elke leerling grammatica volgens een individuele leerroute traint;
● Test jezelf aan het einde van elke les, waarmee leerlingen kunnen testen of ze de kennisonderdelen (words, grammar, expressions) beheersen;
● Oefentoets aan het einde van een unit, waarmee leerlingen kunnen checken of ze klaar zijn voor de kennistoets.


Zo kunnen je leerlingen zich optimaal voorbereiden op de toets.

Toetsen

All Right bevat een uitgebreid toetspakket:

Kennistoesten: 
 • Woordenschat, grammatica en expressions 
 • Bij elke unit, versie A en versie B
   Vaardigheidstoetsen:
   • Lezen: 3 x per jaar, na unit 2, 4 en 6
   • Luisteren: 3 x per jaar, na unit 2, 4 en 6
   • Spreken: 2 x per jaar, na unit 3 en 5
   • Schrijven: 2 x per jaar, na unit 3 en 5

   Taxonomie

   Alle toetsen zijn voorzien van een toetsmatrijs, gebaseerd op de taxonomie van Bloom aangepast voor de talen. Deze taxonomie is eenvoudig te vertalen naar andere gangbare taxonomieën als RTTI en OBIT.

   Word en Wintoets

   De toetsen worden aangeboden in Word. Zo kun je ze eventueel zelf naar wens aanpassen. Ook zijn er Wintoets bestanden van alle toetsen, zodat je ze ook digitaal kunt afnemen.

   10.000 scholen, 100.000 docenten en 2.000.000 leerlingen vertrouwen dagelijks op Malmberg

   Bij Malmberg ontwikkelen we leermethoden en ondersteunen we leraren om het beste onderwijs te geven, zodat leerlingen het beste uit zichzelf halen.

   Mevrouw Lussing KSG de Breul

   "Mooie methode, snelle ontwikkelingen, differentiatie & service. Vooral de bereikbaarheid via de chatfunctie, jullie reageren echt snel een oplossingsgericht."

   Mevrouw Schipper Basisschool De Regenboog

   "Veel verschillende werkvormen waardoor er veel herhaald zonder dat het saai wordt. Leerlingen zijn enthousiast."

   Dhr. Koningsveld Het Bouwens

   "Jullie helpdesk maakt een mens vrolijk. Correct, snel en probleemoplossend denkend."

   Dhr. Zijdel Nimeto Utrecht

   "Snelle reactie, inhoudelijk zeer goede methode. Fijne manier van werken, nemen advies van werkveld serieus. Is overzichtelijk! Gebruiksvriendelijk."

   Meer weten over deze methode?

   Vraag alles wat je wilt weten over deze methode, we helpen je graag. Je kunt een vrijblijvende afspraak inplannen met de methodespecialist om samen door de methode te gaan. Kijk in de agenda en plan een afspraak in wanneer het jou uitkomt.

   Of bekijk eerst het gratis beoordelingsmateriaal.

   Voorbereiden op het kiezen van een nieuwe methode

   Gebruik onze handige Keuzehulp om de overstap op een nieuwe methode soepel te laten verlopen.
   ← Terug naar Voorbereiden

   All Right zelf beoordelen

   Heb je een goed gevoel bij All Right en wil je nog beter kennismaken met het lesmateriaal? Vraag dan het gratis beoordelingsmateriaal aan of kom in contact met een van onze methodespecialisten.

   Ervaar zelf de mogelijkheden van All Right!

   Om te ontdekken of All Right bij jouw school past, kun je de methode gratis uitproberen. We bieden jou en je collega's verschillende mogelijkheden om de methode helemaal te ervaren.

   Vraag het gratis beoordelingsmateriaal aan

   De beste manier om de methode te ervaren, is door zelf het lesmateriaal in handen te hebben. Daarnaast kun je alvast inzicht krijgen in wat de online leeromgeving allemaal kan. Vraag daarom vandaag nog je beoordelingsmateriaal aan.

   Vraag het beoordelingsmateriaal aan

   Bekijk de methodevideo

   Laat je bijpraten door de methodespecialist van Malmberg in deze methodevideo over All Right. Aan de hand van heldere voorbeelden en situaties uit de praktijk krijg je een goed beeld van het lesmateriaal en hoe de methode werkt voor jou en je leerlingen. De video duurt ongeveer 30 minuten.

   Bekijk de methodevideo

   Maak een afspraak met de methodespecialist en stel al je vragen.

   Vraag alles wat je wilt weten over deze methode, we helpen je graag. Je kunt een vrijblijvende afspraak inplannen met de methodespecialist in jouw regio om samen door de methode te gaan. Kijk in de agenda en plan een afspraak in wanneer het jou uitkomt.

   Probeer All Right gratis uit
   bij jou in de klas

   Om te ontdekken of All Right past bij jouw school, kun je de
   methode gratis uitproberen. Met het beoordelingsmateriaal
   kun je aan de slag met al het benodigde materiaal
   om de methode zelf uit te proberen.

   Vraag gratis beoordelingmateriaal aan

   Eerst de methode ontdekken

   Kom alles te weten over All Right. Blader door de digitale versie van de boeken, bekijk de methode-inhoud en zie waarom zoveel onderwijsprofessionals als jij vertrouwen op All Right.

   ← Terug naar Ontdekken

   Twijfel je nog of heb je nog vragen?

   Het is tijd om een definitieve keuze te maken. Check de catalogus, de prijzen en ervaringen van collega-docenten met All Right.

   Ga je aan de slag met All Right?

   Je staat op het punt om aan de slag te gaan met de beste methode Engels: All Right! Misschien heb je nog wat laatste vragen? Of wil je je collega's overtuigen dat All Right het beste aansluit bij jullie visie en de behoefte van de leerlingen? Bekijk de informatie hieronder voordat je je definitieve keuze maakt.

   Je hoeft je trouwens geen zorgen te maken over de implementatie van de nieuwe methode: met onze gratis overstapservice ben je in no-time klaar voor het nieuwe schooljaar.

   Kies je pakket

   Je kiest voor een afname van 1, 4 of 6 jaar en betaalt één prijs per leerling per jaar. Je leerlingen ontvangen een boek en een leerlinglicentie voor de online leeromgeving.

    

   43
   1 jaar / leerling per jaar
   • Licentie online leeromgeving
   • Boek All Right vmbo bovenbouw
   • Leerwerkboek

    

   33 ,75
   6 jaar / leerling per jaar
   • Licentie online leeromgeving
   • Boek All Right vmbo bovenbouw
   • Leerwerkboek

   De materialen van All Right bestel je in de webshop.

   Naar de webshop Prijsoverzicht

   Gratis Overstapservice

   Wil je overstappen naar een Malmberg methode? Dan zorgt de gratis Overstapservice ervoor dat je snel en makkelijk de overstap kunt maken. Onder begeleiding van jouw persoonlijke overstapcoach wordt alles voorbereid en kun je zo aan de slag!

   De Overstapcoach helpt je bij:

   • Alles klaarzetten
   • Jaarplanning maken
   • Methode training
   • Starten met de methode

   Heb je interesse? Plan een afspraak in met de Overstapcoach.

   Bekijk de Overstapservice

   Onderwijs van Morgen is hét onderwijsplatform voor iedereen met passie voor het onderwijs

   Op Onderwijs van Morgen vind je alles voor de docent van vandaag. Lees wat er speelt in het onderwijs en verrijk je lessen met actuele inhoud. Maak gebruik van de actuele lessen speciaal voor het vak Engels. Haal eruit wat voor jou relevant is!

   Meer weten over deze methode?

   Vraag alles wat je wilt weten over deze methode, we helpen je graag. Je kunt een vrijblijvende afspraak inplannen met de methodespecialist in jouw regio om samen door de methode te gaan. Kijk in de agenda en plan een afspraak in wanneer het jou uitkomt.

   Eerst even proefdraaien? Dat kan!

   Bestel gratis beoordelingsmateriaal of plan een gesprek met een methodespecialist.
   ← Terug naar Uitproberen

   Haal alles uit deze methode

   Bekijk tips en inspiratie om All Right optimaal te gebruiken.

   Haal alles uit All Right!

   Kies je voor All Right? Dan hebben we de nodige tips en inspiratie om de methode nóg beter te laten werken voor jou en je leerlingen.

   De beste service bij je methode

   Wij zijn blij met jou als klant. Daarom willen we je de beste service en ondersteuning bieden. Voordat het nieuwe schooljaar start, sturen we je een handige checklist toe, zodat je probleemloos aan de slag kunt gaan. Onze klantenservice – beoordeeld met een 9! – staat elke werkdag voor je klaar. Ook kun je de kennisbank raadplegen voor al je vragen. Gedurende het gehele schooljaar sturen we je handige tips & tricks om alles uit je lesmethode te halen.

   Trainingen en webinars

   Je wilt alles uit de methode halen. Dat is logisch. Om je hierbij te begeleiden bieden we gedurende het schooljaar diverse trainingen en webinars aan.

   Trainingen Webinars

   Onderwijs van Morgen

   Op Onderwijs van Morgen vind je alles voor de docent van vandaag. Lees wat er speelt in het onderwijs en verrijk je lessen met actuele inhoud. Maak gebruik van de actuele lessen speciaal voor het vak Engels. Haal eruit wat voor jou relevant is!

   Deelnemen aan ons Scholenpanel

   Vind je het belangrijk om mee te denken over ontwikkelingen binnen het onderwijs? Neem dan deel aan het Malmberg Scholenpanel en geef je mening over onderwijsthema’s en over (toekomstige) Malmberg lesmethodes. Het Scholenpanel bestaat uit personen die werkzaam zijn in het onderwijs en die regelmatig meedoen aan (online)onderzoek. De panelleden worden via e-mail uitgenodigd om een korte vragenlijst in te vullen of om een bijeenkomst bij te wonen. Deelname is nooit verplicht.

   Meer informatie of aanmelden

   Jouw accountmanager

   Voor alle vragen over leermiddelen, toetsing en ICT-beleid van schoolmanagers, leermiddelencoördinatoren of docenten, kun je terecht bij een van onze accountmanagers. Zij denken graag met je mee over onderwijs op je school.

   Neem contact op met de accountmanager in jouw regio. Je kunt direct een afspraak plannen in zijn of haar agenda.

   Contact met jouw accountmanager

   Heb je je definitieve methodekeuze nog niet gemaakt?

   We helpen je graag met de laatste vragen over All Right.
   ← Terug naar Beslissen

   Next

   Go to next tab