Thema's Burgerschap

Thema's Burgerschap

Thema’s Burgerschap voor MBO sluit goed aan bij de belevingswereld van de mbo-student. Naast het feit dat er interessante thema’s aangeboden worden met actuele, aansprekende bronnen, wordt er ook regelmatig verwezen naar het (toekomstige) beroep. Ook wordt er gebruik gemaakt van mbo-rolmodellen waar dat kan, en is de relevantie goed te zien tussen de verschillende dimensies en het vak waarvoor de student wordt opgeleid. De student wordt gestimuleerd actief bezig te zijn door de gevarieerde opdrachten in de thema’s.

Thema's Burgerschap

Thema’s Burgerschap voor MBO is een methode:

  • die elk jaar geactualiseerd wordt
  • die beroepsgerichte voorbeelden en opdrachten heeft
  • met veel extra docentenmateriaal
  • waarbij je de keuze hebt om volledig op papier, volledig digitaal of blended te leren

Gratis proefexemplaar Meer informatie

Uitgeverij Essener

Thema’s Burgerschap is een methode van Uitgeverij Essener. Uitgeverij Essener, opgericht in 1986, is marktleider in lesmethoden maatschappijleer en maatschappijkunde en uitgever van Thema’s Maatschappijleer voor vmbo, havo en vwo. Sinds november 2019 is Essener onderdeel van Malmberg. Nieuwsgierig geworden? Lees meer over Thema’s Burgerschap voor MBO op essener.nl.

Op de boekenlijst

Met Thema's Burgerschap voor MBO kun je met de boeken, blended of digitaal werken voor maar € 29,50 per student. Meer informatie over de boekenlijst of wil je een gratis presentexemplaar? Vul hier je gegevens in!

Docentenportal

We ontzorgen de docent via een speciale portal met toegang tot PowerPointpresentaties, actualiteitentoets, extra video’s en websites, docentenhandleidingen, een toetsenbank, PTA’s, studiewijzers en Wintoetsen. Prijs: € 27,50 per docent, per schooljaar
Meer weten over deze methode?

Vraag alles wat je wilt weten over deze methode, we helpen je graag. Je kunt een vrijblijvende afspraak inplannen met de methodespecialist om samen door de methode te gaan. Kijk in de agenda en plan een afspraak in wanneer het jou uitkomt.

Plan een afspraak in