All Right!

All Right!

Met All Right plaats je leerlingen midden in de Engelstalige wereld en laat je ze ontdekken dat Engels meer is dan een taal leren. Daarmee versterk je niet alleen de taalvaardigheid van je leerlingen maar geef je ze ook een breder wereldperspectief mee; en een solide basis om sterker in de wereld te staan.

Naar de docentenwebshop

 • Engelstalige landen, cultuur en literatuur
 • Doet recht aan verschillen tussen de leerlingen
 • Actuele en aansprekende thema’s

Voorbereiden op het kiezen van een nieuwe methode

Over onze methodes

All Right is een MAX-methode. Het lesmateriaal van een MAX-methode is flexibel in te zetten, inspireert en toont de liefde voor je vak. De methodes zijn blended: dat betekent dat je helemaal online of helemaal vanuit het boek kunt werken – en alles daar tussenin. Met MAX helpen we de liefde voor je vak over te brengen.

Meer over MAX

Soepel overstappen op een nieuwe methode

Ben je toe aan een nieuwe lesmethode? Dan is het zaak om het proces grondig én vlot te doorlopen. Deze visuele route laat op een leuke wijze zien welke service en hulpmiddelen er worden aangeboden tijdens het keuzeproces. Wij helpen je op weg om tot de juiste beslissing te komen.

Tip: De gloednieuwe Routeplanner is er ook in posterformaat. Print de plaat uit en hang ‘m op in de docentenkamer, dan profiteren je collega’s er ook van.

Download de routeplanner

Bepaal de criteria waarop je wilt selecteren

Wat heb jij nodig om je leerlingen de kennis en vaardigheden bij te brengen waar ze écht verder mee komen in het leven? Bepaal welke criteria je belangrijk en minder belangrijk vindt in je nieuwe methode. Gebruik daarvoor Wikken en Wegen van Malmberg.

Teken een piramide op een groot papier. Plaats de kaartjes met de belangrijkste criteria bovenin en de kaartjes met de minder belangrijke criteria onderin. Uiteindelijk komen jullie zo tot een gedeelde visie over waar de nieuwe lesmethode aan moet voldoen.

Het is een kwestie van downloaden, printen, knippen en beginnen!

Download Wikken & Wegen

Back

Go to previous tab
Back button

De drie belangrijkste redenen om voor All Right te kiezen

Engelstalige landen, cultuur en literatuur

Met All Right reis je de hele wereld over, want in ieder hoofdstuk staat een ander Engelstalig gebied centraal. Het lesonderdeel Crossing Borders belicht een cultureel aspect van het specifieke gebied en in de literatuurles maken leerlingen kennis met Engelstalige literatuur van over de hele wereld. Op deze wijze ontdekken ze de Engelstalige wereld met thema’s die verrassend anders zijn; Hoe werkt Banksy, wat is een haka en wat zijn de Four Sacred Navajo Colors?

Doet recht aan verschillen tussen de leerlingen

We willen leerlingen de ruimte geven om zich te ontwikkelen, op hun eigen tempo en niveau. Als dat nodig is met extra ondersteuning of juist extra uitdaging. Bij iedere vaardigheidsoefening geven we daarom aanvullende opdrachten op twee niveaus: Challenge en Extra Mile. En met de adaptieve grammaticatrainer Versterk jezelf oefen je de onderwerpen die nog moeilijk gaan. Zo kan iedere leerling meedoen op een manier die bij hem of haar past.

Actuele en aansprekende thema’s

All Right inspireert en motiveert leerlingen om zich de taal verder eigen te maken. Uiteraard zijn lessen over onderwerpen die de leerlingen zelf aangaan daarvoor het meest effectief. All Right speelt daarop in. De actuele bronnen en variatie in opdrachtvormen geven de ruimte voor je eigen inbreng én die van leerlingen. Zo houd je de lessen levendig en gevarieerd. Dieper ingaan op een specifiek onderwerp of op de actualiteit? Wekelijks verschijnen er nieuwe opdrachten van All Right. Bekijk ze allemaal op onderwijsvanmorgen.nl

Bekijk de introductievideo

In deze introductievideo laten we in vogelvlucht zien waar All Right voor staat. Binnen 3 minuten heb je een eerste indruk van:

 • Hoe de methode is opgebouwd
 • Waarom All Right meer uitdaging biedt voor elke leerling 
 • Wat de mogelijkheden zijn van de online leeromgeving

Ben je benieuwd wat All Right voor jou en jouw leerlingen kan betekenen of wil je een presentatie voor jouw vaksectie? Onze methodespecialisten helpen je graag.

Maak een afspraak met de methodespecialist

Duik dieper in All Right!

Klik op één van de tabs hieronder om meer te lezen over dat onderwerp.

Opbouw en structuur

All Right leerjaar 3 en 4 zijn beide op een andere manier opgebouwd. Leerjaar 3 is opgebouwd uit zes units. In elke unit staat een Engelstalig land, stad of streek centraal.

Elke unit bestaat uit zes lessons:

 1. Crossing Borders
 2. Luisteren
 3. Spreken en gesprekken voeren
 4. Lezen
 5. Schrijven
 6. Literature
Vaardigheidslessen

In lesson 2 tot en met 5 staat telkens één vaardigheid centraal, maar ook andere vaardigheden komen aan bod. Grammatica en woordenschat zijn geïntegreerd in deze vaardigheidslessen. Zo is het leren van een nieuwe grammaticaregel geen doel op zich, maar een middel om de taal te gebruiken of te begrijpen.

Differentiatie

All Right heeft veel mogelijkheden voor differentiatie, zowel voor leerlingen die achterblijven als leerlingen die sterk zijn in Engels. Allereerst kunnen leerlingen in de digitale leeromgeving overstappen naar een ander niveau/leerjaar. Stel dat een leerling werkt met de havo/vwo-editie, maar erg sterk is en behoefte heeft aan extra uitdaging, dan kan hij verder gaan in de vwo/gymnasium-editie. Daarnaast zijn er ook binnen elke editie ruime differentiatiemogelijkheden.

Differentiatie aan het einde van elke vaardigheidsles
 • Challenge voor de leerlingen die extra ondersteuning kunnen gebruiken.
 • The Extra Mile voor de sterke leerlingen.
Differentiatie bij grammatica
 • Elk grammatica-onderdeel start met een ‘ontdekoefening’. Leerlingen die de regels al kennen, kunnen opdrachten overslaan.
 • Online is er de Versterk jezelf, een adaptieve grammaticatrainer die elke leerling op maat verder helpt. Met slimme algoritmen analyseert de software de opdrachten die de leerling gemaakt heeft.  Vervolgens doet het programma aanbevelingen voor een volgende opdracht. Op deze manier krijgt elke leerling een eigen route aangeboden om de leerdoelen te bereiken.

Extra differentiatiemateriaal voor lezen en kijken/luisteren
 • Extra leeslessen op referentieniveau in het docentenmateriaal.
 • Actuele video’s met opdrachten en actuele leeslessen op referentieniveau vind je op onderwijs van morgen.

NIEUW! Toegang tot alle niveaus en leerjaren

Zowel docenten als leerlingen hebben vanaf schooljaar 2024-2025 online toegang tot zowel de lesstof van All Right (methode onderbouw) als Of Course (methode bovenbouw). Op deze manier kunnen leerlingen eenvoudig op een ander niveau werken voor extra oefening of uitdaging, precies
zoals gewenst.

Blended werken

Als je kiest voor All Right, ontvangen al je leerlingen een leerwerkboek én een licentie voor de online leeromgeving. Alles uit het leerwerkboek vind je ook online. Zo kun je als docent zelf kiezen welke onderdelen je in het boek behandelt en wat je liever digitaal laat maken.

Als je leerlingen digitaal werken, kun je realtime de voortgang van je leerlingen volgen. Handig om het huiswerk te controleren, maar ook om te bepalen met welke onderdelen de klas nog moeite heeft.

Digitale extra's

Digitaal vinden leerlingen extra oefen- en testmateriaal:

 • Woordtrainer, waarmee leerlingen woordjes kunnen leren;
 • Versterk jezelf, de adaptieve grammaticatrainer waarmee elke leerling grammatica volgens een individuele leerroute traint;
 • Test jezelf aan het einde van elke les, waarmee leerlingen kunnen testen of ze de kennisonderdelen (words, grammar, expressions) beheersen;
 • Oefentoets aan het einde van een unit, waarmee leerlingen kunnen checken of ze klaar zijn voor de kennistoets. Zo kunnen je leerlingen zich optimaal voorbereiden op de toets.
 • NIEUW! Toegang tot alle niveaus en leerjaren;
  Zowel docenten als leerlingen hebben vanaf schooljaar 2024-2025 online toegang tot zowel de lesstof van All Right (methode onderbouw) als Of Course (methode bovenbouw). Op deze manier kunnen leerlingen eenvoudig op een ander niveau werken voor extra oefening of uitdaging, precies zoals gewenst.

Toetsen

All Right bevat een uitgebreid toetspakket:

Kennistoetsen
 • Woordenschat, grammatica en expressions
 • Bij elke unit, versie A en versie B
  Vaardigheidstoetsen
  • Lezen: 3 x per jaar, na unit 2, 4 en 6
  • Luisteren: 3 x per jaar, na unit 2, 4 en 6
  • Spreken: 2 x per jaar, na unit 3 en 5
  • Schrijven: 2 x per jaar, na unit 3 en 5
  Taxonomie

  Alle toetsen zijn voorzien van een toetsmatrijs, gebaseerd op de taxonomie van Bloom aangepast voor de talen. Deze taxonomie is eenvoudig te vertalen naar andere gangbare taxonomieën als RTTI en OBIT.

  Word en Wintoets/Quayn-bestanden

  De toetsen worden aangeboden in Word. Zo kun je ze eventueel zelf naar wens aanpassen. Ook zijn er Wintoets/Quayn-bestanden van alle toetsen, zodat je ze ook digitaal kunt afnemen.

  De online leeromgeving bij All Right

  All Right is een MAX-methode. Als je een MAX-methode gebruikt, krijg je automatisch toegang tot de MAX online leeromgeving. De online leeromgeving biedt tal van online tools die leerlingen helpen met het leren, verwerken en oefenen van de leerstof. MAX online is ontwikkeld op basis van onze nieuwste inzichten op het gebied van gepersonaliseerd en adaptief leren.

  • Bepaal zelf de mix tussen online en offline leren
  • Woord- en grammatica trainers
  • Veel oefentools zoals Test jezelf, Oefentoets en Woordtrainer
  • Toegang tot alle niveaus en leerjaren

  Met een proeflicentie krijg je een goede indruk van de online leeromgeving van MAX.

  Meer over de online leeromgeving Meer over MAX

  Blader online door de boeken

  Benieuwd hoe het lesmateriaal van All Right eruitziet? Bekijk dan de bladerboeken hieronder.

  Het complete boek inzien en beoordelen? Bestel het beoordelingsmateriaal voor een goede eerste indruk.

  Meer weten over deze methode?

  Vraag alles wat je wilt weten over deze methode, we helpen je graag. Je kunt een vrijblijvende afspraak inplannen met de methodespecialist om samen door de methode te gaan. Kijk in de agenda en plan een afspraak in wanneer het jou uitkomt.

  Plan een afspraak

  Of bekijk eerst het gratis beoordelingsmateriaal.

  ← Terug naar Voorbereiden

  Probeer All Right gratis uit

  Vraag het gratis beoordelingsmateriaal aan

  De beste manier om de methode te ervaren, is door zelf het lesmateriaal in handen te hebben. Daarnaast kun je alvast inzicht krijgen in wat de online leeromgeving allemaal kan. Vraag daarom vandaag nog je beoordelingsmateriaal aan.

  Vraag het beoordelingsmateriaal aan

  Maak een afspraak met de methodespecialist en stel al je vragen.

  Vraag alles wat je wilt weten over deze methode, we helpen je graag. Je kunt een vrijblijvende afspraak inplannen met de methodespecialist in jouw regio om samen door de methode te gaan. Kijk in de agenda en plan een afspraak in wanneer het jou uitkomt.

  Plan een afspraak

  Wat vinden andere scholen van All Right?

  Of een methode werkt in de praktijk is natuurlijk het beste te beoordelen vanuit... de praktijk! Neem daarom contact op met een school in je regio die al werkt met All Right. Zo krijg je een objectief beeld van hun ervaringen met de methode en de service die je van Malmberg kunt verwachten.

  Bel of mail een referentieschool

  Referentieschool

  "De combinatie van digitale middelen en een fysiek boek is een goede mix van vertrouwd materiaal en nieuwe vormen van onderwijs."

  De heer A.G. Christiaans

  De heer A.G. Christiaans

  Referentieschool

  "De methode ziet er zeer goed uit: één boek, veel aandacht voor cultuur, alle vaardigheden komen evenwichtig aan bod, er is veel vocabulary aanbod en de online component ziet er ook goed uit."

  Mevr. L.A. Hamelink – Jongenelen | Wartburg College Locatie Marnix

  Mevr. L.A. Hamelink – Jongenelen | Wartburg College Locatie Marnix

  Probeer All Right gratis uit
  bij jou in de klas

  Om te ontdekken of All Right past bij jouw school, kun je de
  methode gratis uitproberen. Met het beoordelingsmateriaal
  kun je aan de slag met al het benodigde materiaal
  om de methode zelf uit te proberen.

  Vraag gratis beoordelingmateriaal aan

  ← Terug naar Ontdekken

  Ga je aan de slag met All Right?

  Kies je pakket

  Je kiest voor een afname van 1, 4 of 6 jaar en betaalt één prijs per leerling per jaar. Je leerlingen ontvangen een boek en een leerlinglicentie voor de online leeromgeving.

   

  44 ,75
  1 jaar / leerling per jaar
  • Licentie online leeromgeving
  • Leerwerkboek

   

  35 ,25
  6 jaar / leerling per jaar
  • Licentie online leeromgeving
  • Leerwerkboek

  De materialen van All Right bestel je in de webshop.

  Naar de webshop Prijsoverzicht

  Checklist bij het kiezen van een nieuwe methode

  Bij het kiezen van een nieuwe lesmethode ga je ongetwijfeld zorgvuldig te werk. Natuurlijk heb je als docent de meeste invloed op het verloop en resultaat van je lessen. De lesmethode is hierbij voor veel docenten een belangrijk instrument. Genoeg redenen dus om bij het kiezen van een nieuwe lesmethode gestructureerd te werk te gaan. Vergelijk verschillende methodes met deze checklist en kom tot een weloverwogen keuze.

  Veel succes!

  Download de checklist

  Gratis Overstapservice

  Wil je overstappen naar een Malmberg methode? Dan zorgt de gratis Overstapservice ervoor dat je snel en makkelijk de overstap kunt maken. Onder begeleiding van jouw persoonlijke overstapcoach wordt alles voorbereid en kun je zo aan de slag!

  De Overstapcoach helpt je bij:

  • Alles klaarzetten
  • Jaarplanning maken
  • Methode training
  • Starten met de methode

  Heb je interesse? Plan een afspraak in met de Overstapcoach.

  Bekijk de Overstapservice

  Wat vinden andere scholen van All Right?

  Of een methode werkt in de praktijk is natuurlijk het beste te beoordelen vanuit... de praktijk! Neem daarom contact op met een school in je regio die al werkt met All Right. Zo krijg je een objectief beeld van hun ervaringen met de methode en de service die je van Malmberg kunt verwachten.

  Bel of mail een referentieschool

  Referentieschool

  "De combinatie van digitale middelen en een fysiek boek is een goede mix van vertrouwd materiaal en nieuwe vormen van onderwijs."

  De heer A.G. Christiaans

  De heer A.G. Christiaans

  Referentieschool

  "De methode ziet er zeer goed uit: één boek, veel aandacht voor cultuur, alle vaardigheden komen evenwichtig aan bod, er is veel vocabulary aanbod en de online component ziet er ook goed uit."

  Mevr. L.A. Hamelink – Jongenelen | Wartburg College Locatie Marnix

  Mevr. L.A. Hamelink – Jongenelen | Wartburg College Locatie Marnix

  Onderwijs van Morgen is hét onderwijsplatform voor iedereen met passie voor het onderwijs

  Op Onderwijs van Morgen vind je alles voor de docent van vandaag. Lees wat er speelt in het onderwijs en verrijk je lessen met actuele inhoud. Maak gebruik van de actuele lessen speciaal voor het vak Engels. Haal eruit wat voor jou relevant is!

  Meer weten over deze methode?

  Vraag alles wat je wilt weten over deze methode, we helpen je graag. Je kunt een vrijblijvende afspraak inplannen met de methodespecialist in jouw regio om samen door de methode te gaan. Kijk in de agenda en plan een afspraak in wanneer het jou uitkomt.

  Plan een afspraak

  ← Terug naar Uitproberen

  Haal alles uit All Right!

  De beste service bij je methode

  Kies je voor All Right? Dan hebben we de nodige tips en inspiratie om de methode nóg beter te laten werken voor jou en je leerlingen. Wij zijn blij met jou als klant. Daarom willen we je de beste service en ondersteuning bieden. Voordat het nieuwe schooljaar start, sturen we je een handige checklist toe, zodat je probleemloos aan de slag kunt gaan. Onze klantenservice – beoordeeld met een 9! – staat elke werkdag voor je klaar. Ook kun je de kennisbank raadplegen voor al je vragen. Gedurende het gehele schooljaar sturen we je handige tips & tricks om alles uit je lesmethode te halen.

  Beeld van start schooljaar checklist

  Leraren in overleg tijdens een training

  Trainingen en webinars

  Je wilt alles uit de methode halen. Dat is logisch. Om je hierbij te begeleiden bieden we gedurende het schooljaar diverse trainingen en webinars aan.

  Trainingen Webinars

  Onderwijs van Morgen

  Op Onderwijs van Morgen vind je alles voor de docent van vandaag. Lees wat er speelt in het onderwijs en verrijk je lessen met actuele inhoud. Maak gebruik van de actuele lessen speciaal voor het vak Engels. Haal eruit wat voor jou relevant is!

  Bezoek de website

  Deelnemen aan ons Scholenpanel

  Vind je het belangrijk om mee te denken over ontwikkelingen binnen het onderwijs? Neem dan deel aan het Malmberg Scholenpanel en geef je mening over onderwijsthema’s en over (toekomstige) Malmberg lesmethodes. Het Scholenpanel bestaat uit personen die werkzaam zijn in het onderwijs en die regelmatig meedoen aan (online)onderzoek. De panelleden worden via e-mail uitgenodigd om een korte vragenlijst in te vullen of om een bijeenkomst bij te wonen. Deelname is nooit verplicht.

  Meer informatie of aanmelden

  Jouw accountmanager

  Voor alle vragen over leermiddelen, toetsing en ICT-beleid van schoolmanagers, leermiddelencoördinatoren of docenten, kun je terecht bij een van onze accountmanagers. Zij denken graag met je mee over onderwijs op je school.

  Neem contact op met de accountmanager in jouw regio. Je kunt direct een afspraak plannen in zijn of haar agenda.

  Contact met jouw accountmanager

  ← Terug naar Beslissen

  Next

  Go to next tab