Search

All Right!

methode Engels onderbouw

Sterker in de wereld staan!
Thuis in de wereld!

Wil je leerlingen laten zien dat Engels zoveel meer is dan Engeland alleen? Dan past All Right bij jou. Het hart van de methode draait om Engelstalige landen, cultuur en literatuur, gekoppeld aan hedendaagse thema’s. Hoe zit het met Britse science fiction series, het noorderlicht in Canada en wat zijn de leukste buurten in New York? All Right plaatst de leerling er middenin; ‘thuis in de wereld’. Zo versterk je niet alleen de taalvaardigheid van je leerlingen, maar geef je ze ook een breder wereldperspectief en een solide basis om sterker in de wereld te staan.

 • Engelstalige landen, cultuur en literatuur
 • Actuele en aansprekende onderwerpen
 • Doet recht aan de verschillen tussen leerlingen
 • Maakt zelfbewuster en taalkrachtiger

Nieuwe releases

All Right leerjaar 2 wordt vernieuwd en is leverbaar per 1 juni. Je kunt de bladerboeken hier alvast inzien. Om toch een goed beeld te krijgen van All Right kun je het huidige materiaal aanvragen. Bekijk ook de release notes. Wil je meer weten over de vernieuwingen? Laat het ons weten via sales.vo@malmberg.nl of bel met: 073 628 7555

Naar de webshop Start schooljaar checklist

Daarom werk je met All Right!

Engelstalige landen, culturen en literatuur

Met All Right reis je de hele wereld over, want in ieder hoofdstuk staat een ander Engelstalig gebied centraal. Het lesonderdeel Crossing Borders belicht een cultureel aspect van het specifieke gebied en in de literatuurles maken leerlingen kennis met Engelstalige literatuur van over de hele wereld. Op deze wijze ontdekken ze de Engelstalige wereld met thema’s die verrassend anders zijn; Hoe werkt Banksy, wat is een haka en wat zijn de Four Sacred Navajo Colors?

Actuele en aansprekende thema’s

All Right inspireert en motiveert leerlingen om zich de taal verder eigen te maken. Uiteraard zijn lessen over onderwerpen die de leerlingen zelf aangaan daarvoor het meest effectief. All Right speelt daarop in. De actuele bronnen en variatie in opdrachtvormen geven de ruimte voor je eigen inbreng én die van leerlingen. Zo houd je de lessen levendig en gevarieerd.
Dieper ingaan op een specifiek onderwerp of op de actualiteit? Wekelijks verschijnen er nieuwe opdrachten van All Right. Bekijk ze allemaal op actueel.malmberg.nl

Doet recht aan de verschillen tussen leerlingen

We willen leerlingen de ruimte geven om zich te ontwikkelen, op hun eigen tempo en niveau. Als dat nodig is met extra ondersteuning of juist extra uitdaging. Bij iedere vaardigheidsoefening geven we daarom aanvullende opdrachten op twee niveaus: Challenge en Extra Mile. En met de adaptieve grammaticatrainer Versterk jezelf oefen je de onderwerpen die nog moeilijk gaan. Zo kan iedere leerling meedoen op een manier die bij hem of haar past.

Maakt taalkrachtiger en zelfbewuster

Wat heeft een taal allemaal te bieden? Dat willen we de leerlingen samen met jou laten ontdekken. Zodat ze meer inzicht ontwikkelen in taal, communicatie en cultuur en daarmee taalkrachtiger en zelfbewuster worden. Want een goede beheersing van het Engels geeft je een brede blik op de wereld en helpt je daarom altijd en overal.

Doorlopende leerlijn

All Right vmbo-bovenbouw biedt een doorlopende leerlijn naar Of Course, de methode Engels voor de bovenbouw van havo en vwo. All Right vmbo 4 bevat extra materiaal voor de voorbereiding op havo 4. Zo zorgen we ervoor dat leerlingen die naar havo 4 willen overstappen, dat zorgeloos kunnen doen. We richten ons daarbij op het startniveau van Of Course voor havo 4.


Nieuw voor schooljaar 2021-2022

  Meer weten over All Right! ?

  Plan een online afspraak in met methodespecialist Pieter Knipping
  om samen door de methode te gaan.
  Kijk in zijn agenda en plan een afspraak in wanneer het jou uitkomt.

  Afspraak inplannen

  Lesmateriaal

  Benieuwd hoe het lesmateriaal van All Right! eruitziet? Blader dan door het lesmateriaal en bekijk de video over de online leeromgeving.

  Blended lesmethode: betaalbaar en altijd up-to-date


  All Right! onderbouw is een MAX-methode. MAX staat voor onze nieuwe blended lesmethodes die altijd up-to-date zijn. Met een MAX-methode mogen leerlingen hun boeken houden  en krijgen ze altijd toegang tot de online leeromgeving. Boek en online versterken elkaar. De verschillende keuzemogelijkheden maken blended leren betaalbaar voor iedere school.  Up-to-date lesmateriaal  Leerlingen mogen de boeken houden  Altijd boek en online  Betaalbaar  Prijzen

  Kies het pakket dat bij je school past

  Je kiest voor een afname van 2,4 of 6 jaar en betaalt één prijs per leerling per jaar. Je leerlingen ontvangen een boek en een leerlinglicentie voor de online leeromgeving.

  Prijzen boek + online

  Download het volledige prijsoverzicht

  Prijsoverzicht

  Zo werkt All Right!  Wat is nieuw?


  De belangrijkste verbeteringen op een rij.

  Lees meer  Opbouw en structuur


  All Right! heeft een heldere structuur.

  Lees meer  Differentiëren


  All Right! doet recht aan verschillen tussen leerlingen.

  Lees meer  Blended werken


  Kies je zelf wat je op papier doet en wat digitaal.

  Lees meer  Toetsen


  All Right! bevat een uitgebreid toetspakket.

  Lees meer  Actualiteit


  Altijd actueel lesmateriaal bij All Right!

  Lees meer

  Docenten aan het woord

  "De combinatie van digitale middelen en een fysiek boek is een goede mix van vertrouwd materiaal en nieuwe vormen van onderwijs."

  De heer A.G. Christiaans

  "De methode ziet er zeer goed uit: één boek, veel aandacht voor cultuur, alle vaardigheden komen evenwichtig aan bod, er is veel vocabulary aanbod en de online component ziet er ook goed uit."

  Mevr. L.A. Hamelink – Jongenelen | Wartburg College Locatie Marnix

  Ben je op zoek naar een nieuwe methode? En wil je graag met een collega van gedachten wisselen over All Right! onderbouw?
  De contactpersonen van onze referentiescholen willen graag hun ervaringen delen.

  Bel of mail een school

  Meer weten over All Right! onderbouw?

  Beoordelingsmateriaal

  Vraag gratis beoordelingsmateriaal aan en ontdek All Right! bij jou in de klas.

  Beoordelingsmateriaal

  Ondersteuning bij All Right!

  Heb je hulp nodig? Onze service-afdeling helpt je graag verder.

  Service

  Persoonlijk advies nodig?

  Neem contact op met Pieter Knipping of een van onze andere methodespecialisten.

  Contact