Search

All Right!

methode Engels onderbouw

Op reis door de Engelstalige wereld
Met All Right sta je er midden in!

Met All Right! ga je op reis door de Engelstalige wereld. Je ontdekt de wereld op een aansprekende wijze doordat de thema’s verrassend anders zijn. Hoe zit het met Britse science fiction series? Ontdek het noorderlicht in Canada en de leukste buurten uit New York. Het hart van de methode draait om landen, cultuur en literatuur, gekoppeld aan hedendaagse thema’s. Wij geven leerlingen een flinke bagage mee, een brede en solide basis; ‘thuis in de wereld’. Op deze wijze groeit niet alleen hun Engelse taalvaardigheid maar ontwikkelen ze ook een breder wereldbeeld. All Right! geeft de leerlingen het vertrouwen om de volgende stap te kunnen maken.

 • Focus op landen, cultuur en literatuur
 • Inspireert en motiveert om aan de slag te gaan
 • Doet recht aan de verschillen tussen leerlingen
 • Doorlopende leerlijn

Beoordelingsmateriaal Lesmateriaal bekijken

Daarom All Right!

Inspireert en motiveert om aan de slag te gaan

Als docent weet je dat je leerlingen raakt met onderwerpen die hen aangaan. Je houdt hun aandacht makkelijker vast en de lesstof blijft beter hangen. Met All Right! worden leerlingen geïnspireerd en uitgedaagd. De actuele bronnen, authentieke video’s, de variatie in opdrachtvormen en de ruimte voor je eigen inbreng én die van leerlingen, houden de lessen levendig en gevarieerd. Daarnaast wordt het lesmateriaal continue aangevuld met actuele opdrachten en leuke lesopeners. Kijk maar eens op: actueel.malmberg.nl

Focus op landen, cultuur en literatuur

In elk hoofdstuk staat een ander Engelstalig gebied centraal. In de les Crossing Borders wordt een cultureel aspect daaruit belicht. Ook bevat elk hoofdstuk een literatuurles waarin leerlingen kennisnemen van literatuur van over de hele wereld. We hopen natuurlijk dat die fragmenten inspireren om verder te lezen!

Recht doen aan verschillen tussen leerlingen

We nemen leerlingen serieus en bieden ze de mogelijkheid om veel te leren, met - waar nodig - extra ondersteuning. Bij elke vaardigheidsles zorgen we voor extra uitdaging op twee niveaus: Challenge en Extra Mile, zodat iedere leerling mee kan doen op zijn eigen niveau. Daarnaast oefenen de leerlingen met de adaptieve grammaticatrainer Versterk jezelf precies die onderwerpen waarin ze minder goed zijn.

Doorlopende leerlijn

All Right! vmbo-bovenbouw biedt een doorlopende leerlijn naar Of Course!, onze methode Engels voor de bovenbouw van havo en vwo. All Right! vmbo 4 (beschikbaar vanaf schooljaar 2021-2022) bevat extra materiaal voor de voorbereiding op havo 4. Zo zorgen we ervoor dat leerlingen die naar havo 4 willen overstappen, dat zorgeloos kunnen doen. We richten ons daarbij op het startniveau van Of Course! voor havo 4.

  Meer weten over All Right! ?

  Plan een online afspraak in met methodespecialist Pieter Knipping
  om samen door de methode te gaan.
  Kijk in zijn agenda en plan een afspraak in wanneer het jou uitkomt.

  Afspraak inplannen

  Lesmateriaal

  Benieuwd hoe het lesmateriaal van All Right! eruitziet? Blader dan door het lesmateriaal en bekijk de video over de online leeromgeving.

  Blended lesmethode: betaalbaar en altijd up-to-date


  All Right! onderbouw is een MAX-methode. MAX staat voor onze nieuwe blended lesmethodes die altijd up-to-date zijn. Met een MAX-methode mogen leerlingen hun boeken houden  en krijgen ze altijd toegang tot de online leeromgeving. Boek en online versterken elkaar. De verschillende keuzemogelijkheden maken blended leren betaalbaar voor iedere school.  Up-to-date lesmateriaal  Leerlingen mogen de boeken houden  Altijd boek en online  Betaalbaar  Prijzen

  Kies het pakket dat bij je school past

  Je kiest voor een afname van 2,4 of 6 jaar en betaalt één prijs per leerling per jaar. Je leerlingen ontvangen een boek en een leerlinglicentie voor de online leeromgeving.

  Prijzen boek + online

  Download het volledige prijsoverzicht

  Prijsoverzicht

  Zo werkt All Right!  Wat is nieuw?


  De belangrijkste verbeteringen op een rij.

  Lees meer  Opbouw en structuur


  All Right! heeft een heldere structuur.

  Lees meer  Differentiëren


  All Right! doet recht aan verschillen tussen leerlingen.

  Lees meer  Blended werken


  Kies je zelf wat je op papier doet en wat digitaal.

  Lees meer  Toetsen


  All Right! bevat een uitgebreid toetspakket.

  Lees meer  Actualiteit


  Altijd actueel lesmateriaal bij All Right!

  Lees meer

  Docenten aan het woord

  "De combinatie van digitale middelen en een fysiek boek is een goede mix van vertrouwd materiaal en nieuwe vormen van onderwijs."

  De heer A.G. Christiaans

  "De methode ziet er zeer goed uit: één boek, veel aandacht voor cultuur, alle vaardigheden komen evenwichtig aan bod, er is veel vocabulary aanbod en de online component ziet er ook goed uit."

  Mevr. L.A. Hamelink – Jongenelen | Wartburg College Locatie Marnix

  Ben je op zoek naar een nieuwe methode? En wil je graag met een collega van gedachten wisselen over All Right! onderbouw?
  De contactpersonen van onze referentiescholen willen graag hun ervaringen delen.

  Bel of mail een school

  Meer weten over All Right! onderbouw?

  Beoordelingsmateriaal

  Vraag beoordelingsmateriaal aan en ontdek All Right! bij jou in de klas.

  Beoordelingsmateriaal

  Ondersteuning bij All Right!

  Heb je hulp nodig? Onze service-afdeling helpt je graag verder.

  Service

  Persoonlijk advies nodig?

  Neem contact op met Pieter Knipping of een van onze andere methodespecialisten.

  Contact