Search

Grip op lezen

Laat je niet los!

Grip op lezen leert kinderen met begrip te lezen. Met slechts 1 les in de week komt het hele programma aan bod, inclusief differentiëren en toetsen.

  • Compact en efficiënt
  • Leuk en leerzaam
  • Logisch en overzichtelijk

Zichtzending & proeflicentieBekijk lesmateriaal

Daarom Grip op lezen

Compact en efficiënt

Begrijpend lezen en studerend lezen zijn ontzettend belangrijk voor alle schoolvakken. Toch is er vaak te weinig tijd voor op scholen. Daarom heeft Malmberg Grip op lezen ontwikkeld. Een compacte methode waarin je met 1 les per week het volledige programma behandelt.

Leuk en leerzaam

Een methode als een spannend boek? Ja, dat kan. Grip op lezen staat boordevol verhalen die van A tot Z boeien. Met herkenbare teksten en speelse vormgeving. Grip op lezen laat kinderen niet meer los!

Logisch en overzichtelijk

Grip op lezen is handig in gebruik. Als leerkracht krijg je alle ondersteuning die je nodig hebt. De handleiding is duidelijk en overzichtelijk. Dat bespaart tijd in de voorbereiding.

Download de brochure

Meer weten over Grip op lezen?

Neem contact op met een van onze methodespecialisten.

Contact

Lesmateriaal bekijken

Blader door een aantal handleidingen, leesboeken en werkboeken van Grip op lezen. De digibordsoftware van Grip op lezen verrijkt je lessen en maakt ze interactief. Je kunt de software 3 maanden gratis uitproberen.

Bekijk het lesmateriaal