Bijdragen aan het ontwikkelen van lesmethodes

Je kent het wel, dat gevoel wanneer je met een flinke dosis creativiteit en een sprankelende geest iets mag creëren dat het onderwijs op z'n kop zet. Nou, bij Malmberg zijn we daar elke dag mee bezig! Met 350 Malmbergers storten we ons vol overgave op het ontwikkelen van innovatieve lesmethodes. En raad eens? We kunnen jouw hulp goed gebruiken als een van onze auteurs of eindredacteuren voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs of het mbo.

Auteurs zijn de breinen achter onze methodes. Wij zorgen ervoor dat je een grondige inwerkperiode krijgt, waarin je alle ins en outs van de methode ontdekt. Vervolgens ga je aan de slag om lesdoelen om te zetten in lessen die leerlingen versteld doen staan. Het schrijfproces vindt meestal individueel plaats, maar we organiseren ook auteursvergaderingen waarin we samen de lessen bespreken en analyseren en naar een hoger niveau tillen.

Bekijk de video hieronder en ontdek wat andere auteurs vinden van het werken voor Malmberg.

Informatiesessies voor toekomstige auteurs

Onze auteurs hebben uiteenlopende achtergronden, maar allemaal hebben ze dezelfde passie en het doorzettingsvermogen om leerdoelen uit te werken tot goede lessen. Natuurlijk is het belangrijk dat je goed kunt schrijven en verstand hebt van onderwijs. Maar er is meer. Heb jij het in je om auteur te worden? Meld je dan vrijblijvend aan voor één van de online informatiesessies waarin we jou alles vertellen over het auteurschap.

Aanmelden voor informatiesessie

Auteurs aan het woord

Het mooie is dat je de toetsopgave die jij hebt gemaakt ook in je eigen les kunt gebruiken.

Mohamed El Mefta, auteur Praktische economie

Auteur - Mohamed El Mefta

Auteurs aan het woord

Wat ik leuk vind aan schrijven voor Biologie voor jou is dat ik er veel van mezelf in kwijt kan, en dat ik de student kan helpen met het leren van het vak biologie.

Michiel Kelder, auteur Biologie voor jou

Auteur - Michiel Kelder

Eindredacteur aan het woord

Wat ik heel erg leuk vind is om samen met auteurs een heel mooi product te maken waar leerlingen of studenten mee aan de slag kunnen. En waardoor zij geïnspireerd raken om met ons mooie vak aan de slag te gaan.

Wilma de Hoog, eindredacteur Taalblokken

Voor de volgende vakken zoeken wij momenteel auteurs:

Basisonderwijs

De afdeling basisonderwijs van Malmberg zoekt momenteel geen nieuwe auteurs. Als je interesse hebt om auteur te worden, houd deze pagina in de gaten. Wanneer er weer nieuwe informatiebijeenkomsten komen, melden we dit hier!

Voortgezet onderwijs

Middelbaar beroepsonderwijs

Zie je geen vacature die bij je past maar lijkt het je wel heel leuk om mee te schrijven aan een lesmethode? Of heb je vragen waar je heel graag een antwoord op wilt hebben? Neem dan contact op met jeanine.vandervelde@malmberg.nl. We kijken ernaar uit om met jou in contact te komen en de mogelijkheden te bespreken. 

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.