Methodespecialisten basisonderwijs

Wil je het optimale uit je lesmethode halen? Gaat jouw school investeren en wil je een methode die aansluit bij de visie van jouw school? Ben je op zoek naar digitale vernieuwingen of heb je behoefte aan extra verdiepingen op maat? Maak dan geheel gratis en vrijblijvend een afspraak met jouw eigen methodespecialist.

Jouw methodespecialist

Kijk op de kaart in welke regio jouw school staat en plan direct een afspraak in de agenda van jouw eigen methodespecialist. We helpen je graag met je methodekeuze en staan ook daarna voor je klaar met kosteloos advies en service.

Regio Noord

Marcel Tuinstra

Contact

Regio Noord-West

Annegien Kok

Contact

Regio Noord-Oost

Feitse Gerritsen

Contact

Reg. Midden-Noord

Emine Guntepe

Contact

Regio Midden-West

Nathan van der Velde

Contact

Regio West

Michiel Boudewijn

Contact

Regio Oost

Dick Vijge

Contact

Regio Midden-Zuid

Kirsten van der Ster

Contact

Regio Zuid-West

Bente de Kempenaer

Contact

Regio Zuid

Marc Hooijmaijers

Contact

Liever telefonisch overleg?

Neem dan contact op met de adviseurs van de afdeling Voorlichting. Telefonisch bereikbaar via: 073 628 87 55. Of stuur een mail naar voorlichting.bao@malmberg.nl of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

Werk je als onderwijsadviseur?

Neem dan contact op met onze onderwijsadviesspecialist Sophie Oude Nijhuis. Zij kan je informeren over de methodes van Malmberg en je vragen beantwoorden. Zij is telefonisch bereikbaar via 06 5135 2825 of mail naar sophie.oude.nijhuis@malmberg.nl. Of plan een afspraak in haar agenda, wanneer het jou uitkomt.

Maak een afspraak