Search

Of Course!

methode Engels havo/vwo bovenbouw

Sterker in de wereld staan!
Klaar voor de volgende stap
Met Of Course motiveren we leerlingen dieper in de Engelse taal te duiken. Met boeiende en volwassen thema’s zetten we ze aan tot kritisch denken, motiveren we discussies aan te gaan en een sterke mening te vormen. We laten de leerlingen nadenken over verwachtingen, dromen en ambities. Bijvoorbeeld door verhalen van jonge, innovatieve ondernemers die met eigen ideeën en ambities verschil hebben weten te maken in de wereld. Daarmee maakt Of Course leerlingen niet alleen taalkrachtiger, maar ook zelfbewuster. Zodat ze met trots en vertrouwen beginnen aan hun examen en de tijd daarna.

 • Daagt uit en inspireert
 • Boeiende onderwerpen en volwassen thema’s
 • Optimale voorbereiding op het examen en daarna.
 • Alle theorie in een handzaam vakboek

Nieuwe releases

Of Course havo, vg leerjaar 4 wordt vernieuwd en leverbaar per 1 juni. Je kunt de bladerboeken hier alvast inzien. Om toch een goed beeld te krijgen van Of Course kun je het huidige materiaal aanvragen. Bekijk ook de release notes. Wil je meer weten over de vernieuwingen? Laat het ons weten via sales.vo@malmberg.nl of bel met: 073 628 7555

Naar de webshop Start schooljaar checklist

Daarom werk je met Of Course!

Daagt uit en inspireert

Of Course besteed veel aandacht aan lees- en schrijfstrategie en het stimuleert leerlingen om de kennis die ze opdoen bij woorden, expressions en grammatica direct toe te passen. Ook lessen die niet primair draaien om spreken of schrijven, hebben vaak verwerking in de vorm van een productieve opdracht. Of Course motiveert om de lesstof aan te gaan en dieper in de materie te duiken. Zo weten leerlingen waar ze staan en bereiden ze zich met trots en vertrouwen voor op het examen en de stappen daarna.

Boeiende onderwerpen en volwassen thema’s

Of Course prikkelt en inspireert met voorbeelden jonge mensen die met hun ideeën en ambities verschil hebben weten te maken in de wereld. Er komen ook minder zware thema’s aan bod zoals de werking van humor en verhalen van bloggers en vloggers. Het zijn allemaal voorbeelden van jonge mensen die op hun eigen wijze iets hebben bereikt en een voorbeeld kunnen zijn voor anderen. We inspireren en zetten aan tot denken met het gevoel; ‘ik kan dat ook!’ Op deze wijze groeit niet alleen de Engelse taalvaardigheid maar ontwikkelen ze ook een breder zelfbeeld. Daarnaast wordt het lesmateriaal continue aangevuld met actuele opdrachten en leuke lesopeners.

 

Dieper ingaan op een specifiek onderwerp of op de actualiteit? Wekelijks verschijnen er nieuwe opdrachten. Bekijk ze op actueel.malmberg.nl

Alle theorie in een handzaam vakboek

Het vakboek is een handig en compleet naslagwerk waarin leerlingen strategieën en theorie bij alle vaardigheden, grammatica, expressions en linking words vinden. Handig tijdens de voorbereiding op het eindexamen, maar ook later op het hbo, wo en daarna.
Nieuw voor schooljaar 2020-2021

  Meer weten over Of Course! ?

  Plan een online afspraak in met methodespecialist Pieter Knipping
  om samen door de methode te gaan.
  Kijk in zijn agenda en plan een afspraak in wanneer het jou uitkomt.

  Plan een online afspraak

  Lesmateriaal

  Benieuwd hoe het lesmateriaal van Of Course! eruitziet? Blader dan door het lesmateriaal en bekijk de video over de online leeromgeving.

  Blended lesmethode: betaalbaar en altijd up-to-date


  Of Course! havo/vwo bovenbouw is een MAX-methode. MAX staat voor onze nieuwe blended lesmethodes die altijd up-to-date zijn. Met een MAX-methode mogen leerlingen hun boeken houden  en krijgen ze altijd toegang tot de online leeromgeving. Boek en online versterken elkaar. De verschillende keuzemogelijkheden maken blended leren betaalbaar voor iedere school.  Up-to-date lesmateriaal  Leerlingen mogen de boeken houden  Altijd boek en online  Betaalbaar  Prijzen

  Kies het pakket dat bij je school past

  Je kiest voor een afname van 2,4 of 6 jaar en betaalt één prijs per leerling per jaar. Je leerlingen ontvangen een boek en een leerlinglicentie voor de online leeromgeving.

  Prijzen boek + online

  Download het volledige prijsoverzicht

  Prijsoverzicht

  Zo werkt Of Course!

  Zo werkt Of Course!  Wat is nieuw?


  De belangrijkste verbeteringen op een rij.

  Lees meer  Opbouw en structuur


  Of Course! heeft een heldere structuur.

  Lees meer  Differentiëren


  Of Course! doet recht aan verschillen tussen leerlingen.

  Lees meer  Blended werken


  Kies je zelf wat je op papier doet en wat digitaal.

  Lees meer  Toetsen


  Of Course! bevat een uitgebreid toetspakket.

  Lees meer  Actualiteit


  Altijd actueel lesmateriaal bij Of Course!

  Lees meer

  Docenten aan het woord

  “De methode is geheel in het Engels, de grammatica wordt goed gespecificeerd getoetst en er is meer aandacht voor literatuur.”

  Mevrouw J. Harrison, Pontes Scholengroep

  Meer weten over Of Course! havo/vwo bovenbouw?

  Beoordelingsmateriaal

  Vraag gratis beoordelingsmateriaal aan en ontdek Of Course! bij jou in de klas.

  Beoordelingsmateriaal

  Ondersteuning bij Of Course!

  Heb je hulp nodig? Onze service-afdeling helpt je graag verder.

  Service

  Persoonlijk advies nodig?

  Neem contact op met Pieter Knipping of een van onze andere methodespecialisten.

  Contact