Search

Economisch bekeken

Lesmethode economie vmbo bovenbouw

Economisch bekeken maakt het vak economie concreet en spreekt de vmbo-leerling aan. Vmbo-leerlingen hebben zelf meegewerkt aan de methode. Economische rekenvaardigheden en examentraining hebben een vaste plek in de methode. Daarmee kun je dus rekenen op een goed resultaat!

 • Speciaal ontwikkeld voor het vmbo
 • Efficiënt leren op weg naar het examen
 • Gepersonaliseerd leren met MAX Online

Beoordelingsmateriaal

Daarom Economisch bekeken

Speciaal ontwikkeld voor het vmbo

Leerlingen herkennen economische begrippen dankzij voorbeelden uit hun directe omgeving. Zo bouwen ze kennis op van concreet naar abstract. Met visuele bronnen worden economische begrippen geïntroduceerd. Daarna passen leerlingen de leerstof toe in nieuwe situaties. Ook het taalgebruik is helder en herkenbaar dankzij de feedback van vmbo-leerlingen.

Efficiënt leren op weg naar het examen

Met de examentrainers oefenen leerlingen vanaf leerjaar 3 met opdrachten op examenniveau. Ook heeft elk hoofdstuk een digitale rekentrainer. Hiermee leren ze begrippen, rekenregels en cijfermatige gegevens met elkaar te verbinden. De digitale feedback helpt de leerling nog beter bij het leren en voorbereiden voor de toets en het examen.

Gepersonaliseerd leren met MAX Online

Geen leerling is hetzelfde. Met MAX Online speel je nog beter in op verschillen. De overzichtelijke dashboards geven inzicht in de voortgang van iedere leerling. Zo kun je snel bijsturen en aandacht geven aan de dingen die jíj belangrijk vindt.

Meer over MAX

  Meer weten over Economisch bekeken?

  Neem dan contact op met Irene Mallant of een van onze andere methodespecialisten.

  Contact

  Lesmateriaal en prijzen

  Benieuwd hoe het lesmateriaal van Economisch bekeken vmbo bovenbouw eruitziet? Blader dan door het lesmateriaal. Of bekijk de prijsinformatie.

  Docenten aan het woord

  “De zevende en voorgaande drukken zijn altijd goed bevallen. De nieuwe versie, die is aangepast aan de nieuwe syllabus, is dus een logische stap."

  “We kiezen weer voor Economisch bekeken omdat ze tevreden zijn over de vorige editie en de prettige samenwerking met de accountmanager.”

  Meer weten over Economisch bekeken vmbo bovenbouw?

  Beoordelingsmateriaal

  Vraag beoordelingsmateriaal aan en ontdek Economisch bekeken bij jou in de klas.

  Beoordelingsmateriaal

  Ondersteuning bij Economisch bekeken

  Heb je hulp nodig? Onze service-afdeling helpt je graag verder.

  Service

  Persoonlijk advies nodig?

  Neem contact op met Irene Mallant of een van onze andere methodespecialisten.

  Contact