Search

Leeslink

Complete digibordmethode

Met Leeslink leren kinderen écht begrijpend lezen. Deze actuele digibordmethode voor groep 4 t/m 8 behandelt alle kerndoelen en sluit aan bij de nieuwe referentieniveaus.

Kinderen leren begrijpend lezen aan de hand van de 7 evidence-based leesstrategieën. Zo leren ze een strategie in te zetten om een tekst goed te begrijpen. Met Leeslink geef je kinderen eigentijds, actueel en nauwkeurig leesonderwijs.

  • Altijd actueel
  • Complete digibordmethode
  • Overzichtelijk en compact

ProeflicentieBekijk lesmateriaal

Daarom Leeslink

Leeslink speelt in op wat er in de wereld gebeurt. Met elke week nieuwe teksten, opdrachten en filmpjes. Zo blijven de kinderen nieuwsgierig. En dat motiveert!

Complete digibordmethode

De complete digibordmethode van Leeslink biedt teksten, opdrachten en actuele filmpjes. Maar ook aparte leesstrategiefilmpjes, uitleg over de leerdoelen en handige digitale hulpmiddelen. Naast de wekelijkse lessen staat bijvoorbeeld ook de leshandleiding online.

Overzichtelijk en compact

Leeslink is een overzichtelijke en compacte methode. Jij bepaalt hoeveel aandacht je wilt besteden aan begrijpend en studerend lezen: 1 of 2 lessen per week.

Download de brochure

Meer weten over Leeslink?

Neem contact op met een van onze methodespecialisten.

Contact

Lesmateriaal bekijken

Leeslink is een complete digibordmethode. Elke week staat nieuwe content online. De methode is dus altijd actueel en veroudert nooit. Je kunt kiezen uit 2 abonnementen: het basisabonnement voor 1 les per week en het plusabonnement voor 2 lessen per week. Al met het basisabonnement van 1 les per week worden alle kerndoelen gehaald en referentieniveau 1S. Per niveau is er een map voor de kinderen waarin ze de uitgeprinte lessen kunnen bewaren.

Bekijk het lesmateriaal

Didactiek en organisatie

Eenvoudig differentiëren

Leeslink maakt differentiëren eenvoudig met het directe instructiemodel. Per les heb je differentiatiemogelijkheden.

Duidelijke leerlijn

Leeslink heeft 3 niveaus. Elke leesstrategie komt per niveau jaarlijks 4 keer aan bod. Zo diep je de inhoud verder uit.

Ideaal voor combinatiegroepen

Het programma is voor alle groepen hetzelfde. Zo is iedereen met dezelfde strategie en hetzelfde onderwerp bezig.

Catalogus

De materialen van Leeslink bestel je via de partners van Malmberg. Zij kunnen helpen bij je bestelling en leveren uit voorraad. Ook de softwarelicenties bestel je via je educatieve dienstverlener. Bekijk de catalogus voor een overzicht van de materialen bij Leeslink.

Catalogus Leeslink

Partners van Malmberg

Probeer Leeslink

Benieuwd naar Leeslink? Probeer deze volledige digibordmethode dan 3 maanden vrijblijvend uit in je eigen klas. De zichtzending is volledig digitaal en bestaat uit een eenmalige proeflicentie op de complete digibordsoftware. Je kunt aan de slag met de lessen uit het basis- en plusabonnement, de leshandleiding en de antwoordbladen.

Referentiescholen

Wil je weten wat andere scholen vinden van Leeslink? Bel dan zelf met een school. Er is er altijd wel een bij jou in de buurt die met Leeslink werkt.

Bel of mail een school

Juf Claudia, RK spoorbuurtschool Anna Paulowna

Contact

Neem contact op met de methodepspecialist in jouw regio. Zij vertellen je graag meer.

Contact

Werk je met Leeslink en heb je hulp nodig? Je kunt ons bellen, mailen of bereiken via Twitter.

Service

Goed om te weten