Recensie over RekenXL in JSW

'Gereedschap - RekenXL', JSW juni 2024

"De sterke rekenaar is de meest ondervoede leerling in het basisonderwijs. Kan RekenXL voldoen als hoofdmaaltijd voor deze doelgroep?"

In een uitgebreid artikel van JSW duiken onderwijsadviseurs Jessica van der Straaten en Marinda Blokzijl dieper in op onze rekenmethode RekenXL. Ontdek deze methode, die je kunt inzetten naast bijvoorbeeld onze reguliere rekenmethodes Pluspunt 4 en De wereld in getallen 5 en leer hoe deze de honger naar leren kan stillen voor leerlingen met uitzonderlijk rekentalent en/of (hoog)begaafde leerlingen.

Benieuwd hoe RekenXL nieuwe uitdagingen biedt en sterke rekenaars zelfstandig aan de slag laat gaan? En ze leert ontdekken om te gaan met rekenvraagstukken waarbij de oplossingen niet voor de hand liggen? Ontdek hoe je sterke rekenaars kunt herkennen, tijd voor hen kunt vrijmaken, hun betrokkenheid kunt waarborgen en die twinkeling in hun ogen terug kunt zien als ze iets nieuws leren. Lees en oordeel zelf.

Artikel 'Gereedschap' over RekenXL

Ben je nieuwsgierig geworden naar RekenXL? Neem eens een kijkje op de website en vraag een gratis beoordelingspakket aan.