MAX lesmateriaal bestellen voor schooljaar 2018/2019

Bestel eenvoudig je MAX lesmateriaal

Werk je sinds dit schooljaar met de MAX methode(s)? Lees dan dit artikel om ervoor te zorgen dat alle leerlingen aan het begin van het nieuwe jaar de juiste MAX lesmaterialen ontvangen.

MAX: Leerlingen mogen hun boeken houden

De leerlingen hebben aan het begin van het schooljaar 2017/2018 een eigen boek ontvangen. De school heeft geen zorgen over de inname van deze boeken, want het boek blijft aan het eind van het schooljaar bij de leerling. MAX lesmaterialen zijn verbruiksmaterialen en dienen daarom ieder jaar op de boekenlijst te worden geplaatst. Vergeet dit niet te doen voor alle leerjaren waarin je in 2018/2019 met de methode gaat werken.

Wat moet ik bestellen?

MAX wordt aangeboden in twee varianten en je maakt hierin zelf een keuze: MAX Boek+Online (blended) of MAX volledig online. MAX Boek+Online bevat het boek/de boeken en een leerlinglicentie voor de online leeromgeving. Bij MAX volledig online ontvangen de leerlingen alleen de leerlinglicentie.

Juiste ISBN opzoeken in drie stappen

Doorloop de volgende stappen om eenvoudig en snel het juiste ISBN nummer op te zoeken voor het samenstellen van de boekenlijst:

1. Bekijk of download de prijsoverzichten van MAX met hierin de beschikbaarheid, prijzen en verschijningsdata.

2. Ga vervolgens naar het vak (bijvoorbeeld Nederlands), het niveau (bijvoorbeeld onderhoud) en bekijk het MAX aanbod.

3. Als je blended wilt werken, zoek dan het ISBN op van MAX Boek+Online. Voor volledig online kies MAX Volledig Online.

Tot slot plaats je het ISBN van MAX Boek+Online óf het ISBN van MAX volledig online op de boekenlijst.

Vragen? Wij helpen je graag!

Als je hulp nodig hebt bij het samenstellen van de boekenlijst, neem dan contact op met onze klantenservice: 073 628 8766.