Search

Storingen en onderhoud

Methode Korte omschrijving Datum Tijdstip Status
Digibord Sommige scholen hebben last van problemen met schrijven op het digibord. 14-12-2018 We werken aan een oplossing. Bekijk de veelgestelde vragen hieronder voor meer info.

Veelgestelde vragen over Storingen en onderhoud

Schrijven op digibord werkt niet goed

Kan ik meerdere kinderen na elkaar koppelen aan een licentie per kind?

Sommige scholen hebben last van problemen met schrijven op het digibord. Onze ICT-afdeling heeft vastgesteld dat het probleem wordt veroorzaakt door een combinatie van factoren, zoals een update van Windows 10, bepaalde browsers en types digiborden in combinatie met de software. Het probleem bevindt zich dus niet in onze software en ook andere uitgeverijen en schoolleveranciers hebben meldingen ontvangen.

Omdat een aantal van onze gebruikers last heeft van deze problemen, werken we samen met andere betrokken partijen (o.a. school- en digibordleveranciers) aan een oplossing. We houden je op de hoogte via deze website. Onze excuses voor het ongemak.

Toon alle gestelde vragen

Service levels

Elke maand rapporteren wij onze service levels en performance van onze methodes.

Bekijk de service levels

Kom je er niet uit?

Bekijk de veelgestelde vragen op onze pagina over inloggen. Of neem contact met op met onze service-afdeling.Stuur een mail

We antwoorden zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 3 werkdagen.

Mail onsBel ons

We zijn er voor je op werkdagen van 8.00 - 17.00 uur voor vragen over inloggen, storingen en onderhoud. Vanaf 8.30 uur kun je terecht voor andere vragen

Bel ons op 073 628 8722Twitter

We zijn online op werkdagen van 8.00 - 17.00 uur.

@malmberghelpt