Voorbereiden op examens

Het onderwijs staat voor de ongekende uitdaging om de komende weken afstandsonderwijs te bieden. Een extra uitdaging daarbij is het voorbereiden op de examens. Speciaal hiervoor hebben we een overzicht gemaakt van alle methode- onderdelen waarmee studenten zich optimaal voor kunnen bereiden.

Bouwstenen & Extra lezen en luisteren

In de digitale leeromgeving van Taalblokken Nederlands zijn Bouwstenen opgenomen. Deze Bouwstenen zijn opgebouwd rond de acht thema's van het referentiekader en bereiden de student zodoende perfect voor op het examen. Mocht de student meer behoefte hebben aan examentraining, dan kan hij aan de slag met de leerroute ‘Extra lezen en luisteren’.


Examentraining

Tevens is er een speciale Examentraining, waarbij studenten aan de hand van een stappenplan leren hoe ze de vragen moeten aanpakken. Het oefenexamen is zowel digitaal als op papier beschikbaar. In de uitgebreide toelichting is aangegeven waarom het goede antwoord goed is of waarom de afleiders fout zijn.


Voor vragen en contact:

Heb je een vraag over het voorbereiden op examens? Onze portfoliomanager Wendy van Krimpen denkt graag met je mee.

Daarnaast zijn we benieuwd of je behoefte hebt aan een webinar over examentraining. Of zijn er andere thema’s waar je meer over zou willen weten via een webinar? Je kunt het Wendy laten weten via haar mailadres: wendy.vankrimpen@malmberg.nl


We wensen iedereen veel sterkte en succes de komende periode!