Voorbereiden op examens

Het onderwijs staat voor de ongekende uitdaging om de komende weken afstandsonderwijs te bieden. Een extra uitdaging daarbij is het voorbereiden op de examens. Speciaal hiervoor hebben we een overzicht gemaakt van alle methode-onderdelen waarmee studenten zich optimaal voor kunnen bereiden.

Reading and Listening additional

Taalblokken Engels is opgebouwd rond de acht thema's van het ERK en bereidt studenten zodoende perfect voor op het Examen. Mocht de student behoefte hebben aan meer oefening, dan kan hij aan de slag met de leerroute Reading and Listening additional.


Examentraining

Daarnaast is er een speciale Examentraining, waarbij studenten aan de hand van een stappenplan leren hoe ze de vragen moeten aanpakken. Het oefenexamen is zowel digitaal als op papier beschikbaar. In de uitgebreide toelichting is aangegeven waarom het goede antwoord goed is of waarom de afleiders fout zijn.


Voor vragen en contact:

Heb je een vraag over het voorbereiden op examens? Onze portfoliomanager Wendy van Krimpen denkt graag met je mee.

Daarnaast zijn we benieuwd of je behoefte hebt aan een webinar over examentraining. Of zijn er andere thema’s waar je meer over zou willen weten via een webinar? Je kunt het Wendy laten weten via haar mailadres: wendy.vankrimpen@malmberg.nl

We wensen iedereen veel sterkte en succes de komende periode!