Jullie feedback over start studiejaar 2022

Resultaat tevredenheidsmeting
november 2022

Hartelijk dank voor je feedback op de vragen over hoe jij de start van het studiejaar hebt ervaren. We gaan met jullie feedback aan de slag. In deze mail lees je welke acties we hebben ondernomen of nog gaan ondernemen en wat je kunt verwachten gedurende dit studiejaar.

Wat vinden jullie?

Docenten zijn minder tevreden over de start van het studiejaar dan voorgaande jaren. De totale tevredenheid over de start van het studiejaar werd door jullie beoordeeld met een 7,1 en dit is niet naar onze standaard. We nemen jullie feedback ter harte en werken achter de schermen hard aan de verbeteringen. Jullie beoordelen de ondersteuning met een 7,2 en de voorbereiding van het studiejaar met een 6,9. Minder tevreden zijn jullie over de start van het studiejaar (5,8) en over inspiratie en verdieping (5,8). De klantvriendelijkheid gaven jullie een 7,9.

Traagheid online leeromgeving

Eén van de struikelpunten gedurende dit studiejaar is de traagheid van de online leeromgeving. Erg vervelend, zeker als je veel online werkt. Wij zijn er volledig op gericht om dit op te lossen. Inmiddels is de laadtijd een stuk
verbeterd.Mocht het bij jou onverhoopt anders zijn, laat het ons vooral weten via helpdesk.mbo@malmberg.nl.

Tip: bestel rechtstreeks bij Malmberg

Bij de start van het schooljaar hadden niet alle docenten en studenten hun boeken en licenties om direct te kunnen starten. Dit kwam duidelijk naar voren in de feedback die jullie gaven. Dit vinden wij heel vervelend. Maar wist je al dat je ook al je materialen rechtstreeks bij Malmberg kunt bestellen? Mochten er dan toch problemen zijn, dan helpen wij je!

Inhoudelijke feedback methoden

Alle inhoudelijke feedback die we ontvangen nemen we mee in de (door) ontwikkeling van onze methoden. Let op: De 3e edities van Taal- en Rekenblokken worden niet verder doorontwikkeld.

Ontwikkelingen Taal- en Rekenblokken 4e editie
Mede dankzij jullie feedback hebben we een planning gemaakt met onderdelen en functionaliteiten die zullen worden toegevoegd gedurende dit studiejaar (2022-2023) en in studiejaar 2023/2024:

Ontwikkelingen Taalblokken Engels
Ontwikkelingen Taalblokken Nederlands

Ontwikkelingen Rekenblokken

Bekendheid Onderwijs van Morgen

Heb jij alle mogelijkheden van Onderwijs van Morgen al ontdekt? Op dit onderwijsplatform vind je naast onderwijsnieuws, inspirerende en verdiepende artikelen ook actuele lessen.

De leerkrachten en docenten die aangaven bekend te zijn met Onderwijs van Morgen, geven dit onderwijsplatform een 7,5. Wil je ook kennismaken met Onderwijs van Morgen?

Ga naar de site Meld je aan voor het event