Jullie feedback over de ondersteuning

Resultaten tevredenheidsmeting

April 2023

Hartelijk dank voor je feedback op de vragen over de ondersteuning van Malmberg bij je lesmethode en hoe je deze hebt beleefd dit schooljaar!

De tevredenheid over de ondersteuning tijdens dit schooljaar werd door jullie beoordeeld met een 7.1, een 8 voor klantvriendelijkheid, een 7.7 voor bereikbaarheid en de kwaliteit van de ondersteuning met een 7.5. Daar zijn we trots op!

We hebben ook veel tips en suggesties mogen ontvangen. Die nemen we weer mee om onze ondersteuning te verbeteren in het nieuwe schooljaar. Bedankt voor jullie waardevolle feedback!

Wat doen we met jullie feedback?

Communicatie nieuwe ontwikkelingen

Het afgelopen studiejaar hebben we veel gecommuniceerd over alle nieuwe ontwikkelingen. Als we jullie feedback daarover lezen, duidelijk té veel. Om jou overzicht te geven in de ontwikkelingen van afgelopen studiejaar hebben we alle ontwikkelingen op een rij gezet. Ons streven is het komende studiejaar minder losse nieuwsberichten te versturen.

Ontwikkelingen Rekenblokken

Ontwikkelingen Taalblokken Nederlands

Ontwikkelingen Taalblokken Engels

Verder onderzoeken

De score die jullie geven voor onze handleidingen, planningen en filmpjes is voor de tweede keer gedaald. Hetzelfde geldt voor de online selfservice. Er zijn echter te weinig reacties toegevoegd waar we uit op kunnen maken wat jullie missen of er niet goed (genoeg) aan vinden.We hebben daarom besloten om hier het komende studiejaar aparte onderzoeken voor op te zetten.

Bekendheid Onderwijs van Morgen

Ons onderwijsplatform Onderwijs van Morgen scoort een magere 6,5. Dit komt echter omdat veel van jullie aangeven hier niet bekend mee te zijn. Hier gaan we aan werken, want wie het kent, komt er graag! Lees op Onderwijs van Morgen wat er speelt in het onderwijs en verrijk je lessen met actuele inhoud.

Naar Onderwijs van Morgen

Jullie enthousiaste reacties

Bedankt voor alle enthousiaste reacties over onze lesmethodes en onze service. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee! Kijk voor meer enthousiaste reacties:

Jullie aan het woord