Een nieuwe lesmethode kiezen

Een nieuwe lesmethode kiezen

Overweeg je om volgend schooljaar met een nieuwe lesmethode aan de slag te gaan en wil je snel een goede indruk van onze methodes krijgen? Bestel nu het gratis beoordelingsmateriaal en bekijk onze lesmethodes.

Vraag beoordelingsmateriaal aan

Een nieuwe lesmethode kiezen

Alle methodes op een rij

Je kunt hieronder makkelijk en snel informatie vinden over onze actuele methodes. Bekijk bijvoorbeeld de bladerboeken, of vraag direct een proeflicentie aan. Hulp nodig? Malmberg helpt je graag bij het maken van een goede keuze. Neem contact met ons op bij eventuele vragen.

Contact

Taalblokken Nederlands

Vanaf studiejaar 2022/2023 kunnen jij en je studenten aan de slag met het vernieuwde Taalblokken. Vraag een proeflicentie aan waarmee je op je gemak de vernieuwde methode kunt verkennen. Met de proeflicentie krijg je 3 maanden gratis toegang tot de online leeromgeving.

Vraag een proeflicentie aan

Meer over Taalblokken Nederlands

Taalblokken Engels

Taalblokken Engels is vanaf studiejaar 2022/2023 vernieuwd. Deze methode ondersteunt jou in het opleiden van studenten tot taalgebruikers die met vertrouwen hun taal inzetten op school, in hun toekomstige beroep en als kritisch burger.

Vraag een proeflicentie aan

Meer over Taalblokken Engels

Taalblokken Duits

Met Taalblokkken Duits gaan studenten meteen aan de slag. Zo ontdekken ze zelf hoe het moet en dat geeft vertrouwen. En zet aan tot nadenken. Vraag nu het gratis beoordelingsmateriaal aan en probeer de methode uit bij jou in de klas.

Vraag beoordelingsmateriaal aan

Meer over Taalblokken Duits

Rekenblokken

Rekenblokken is een eigentijdse methode die motiveert en ondersteunt. Met Rekenblokken haal je het beste uit je studenten én jezelf. Probeer deze vernieuwde methode nu uit bij jou in de klas.

Vraag beoordelingsmateriaal aan

Lees meer over Rekenblokken

Take Care

Take Care is dé methode voor Zorg & Welzijn. De vraag ‘wat kunt u nog wél’ staat in de methode centraal. Dit maakt een wezenlijk verschil in wat je je studenten leert en meegeeft. Vraag nu het beoordelingsmateriaal aan en probeer de methode zelf uit.

Vraag beoordelingsmateriaal aan

Meer over Take Care

Contact

We willen graag dat je de juiste methode kiest die past bij jou als docent, de visie van jouw school en jouw leerlingen. Heb je specifieke vragen? Onze methodespecialisten hebben ruime ervaring in het onderwijs en zij kennen alle ins en outs van de methodes.

Neem contact op