Search
Samen voor de toekomst

Onze superkracht is leerkrachten en docenten zo goed mogelijk ondersteunen. Daarom doen we als officieel partner van de Nationale Onderwijsweek graag een duit in het zakje. Want een goede toekomst voor het onderwijs begint (met de) NOW. Maar hoe ziet het onderwijs van de toekomst er eigenlijk uit? Zijn de superkrachten van vandaag morgen nog relevant? Dat zijn interessante vragen die we graag aan je voorleggen.

Deel jouw toekomstvisie met ons

Wat is jouw toekomstbeeld van het onderwijs? Waar hoop je op of waar vind je dat het naartoe moet? En hoe ga jij jouw superkracht gebruiken om dat te bereiken? Deel jouw toekomstvisie met ons en je (toekomstige) collega’s. Wij zetten jouw inzending dan in de spotlight tijdens de Nationale Onderwijsweek. Wie weet krijgt jouw idee vleugels en kunnen we het samen ontwikkelen tot de koers voor de toekomst.

Stuur jouw toekomstvisie in

De toekomstdromen

Alle toekomstbeelden zullen hier worden gepubliceerd tijdens de Nationale Onderwijsweek, de eerste week van oktober. Laat je inspireren door de verhalen van je collega's.

Deel jouw toekomstdroom

Superkracht op Facebook

Ook buiten de kaders van het onderwijs willen we laten zien hoe onmisbaar leerkrachten zijn. Daarom hebben we een Facebook-profielfotoframe ontworpen. Om de liefde voor je vak niet alleen bij je leerlingen en collega’s, maar ook buiten het klaslokaal rond te strooien als feestelijke confetti.

Ga naar deze pagina en bepaal middels de knop onderin hoe lang je deze profielfoto zo wilt houden.

Laat al je vrienden je superkracht zien!

Wijzig jouw profielfoto

‘Ik ben een leraar, wat is jouw superkracht?’

Nationale Onderwijsweek 2021

De Nationale Onderwijsweek (NOW) wordt georganiseerd door de Stichting Nationale Onderwijsweek. De Stichting Nationale Onderwijsweek ziet onderwijs als de motor van de samenleving: onderwijs als motor voor leven, leren en werken. In het onderwijs gebeuren prachtige dingen met krachtige uitwerkingen. Zij verdienen een terugkerend podium. De Stichting Nationale Onderwijsweek wil daarom blijvend ieder jaar in de eerste volle week van oktober alle aandacht schenken aan het onderwijs en haar professionals.

Ben je op zoek naar inspirerende verhalen van andere docenten? Of wat de toekomst van het onderwijs te bieden heeft? De Nationale Onderwijsweek biedt verschillende activiteiten waarin je nieuwe ideeën kunt opdoen voor jouw onderwijs. Kijk voor meer informatie op nationaleonderwijsweek.nl

Bekijk het programma