Starten met materiaal nieuwe jaargroep - De wereld in getallen

Starten met materiaal nieuwe jaargroep

Fijn dat jullie alle blokken hebben kunnen behandelen en volgend schooljaar een normale start kunnen maken. Toch zijn er een aantal zaken die handig zijn om te weten. >> Ik werk met basis papier

>> Ik werk met basis digitaal

Ik werk met De wereld in getallen - basis papier

OverdrachtZorg dat je de observatiegegevens en de geprinte toetsresultaten uit de resultatenmonitor tot je beschikking hebt zodat je weet hoe de kinderen er eind vorig schooljaar voor stonden. JaarplanningOp Mijn Malmberg vind je een handige jaarplanning voor schooljaar 2021-2022.

Ik werk met De wereld in getallen - basis digitaal

OverdrachtZorg dat je de observatiegegevens, geprinte resultaten uit Analyse en de geprinte toetsresultaten uit de resultatenmonitor tot je beschikking hebt zodat je weet hoe de kinderen er eind vorig schooljaar voor stonden. Extra peiltaken in het eerste blok Om te zorgen voor een soepele start van het schooljaar bieden we in de eerste lesweken extra  peiltaken aan. Dat helpt om sneller het niveau van ieder kind te bepalen en een juiste eigen takenmix klaar te zetten.JaarplanningOp Mijn Malmberg vind je een handige jaarplanning voor schooljaar 2021-2022.