Jullie feedback over de ondersteuning

Resultaten tevredenheidsmeting

April 2023

Hartelijk dank voor je feedback op de vragen over de ondersteuning van Malmberg bij je lesmethode en hoe je deze hebt beleefd dit schooljaar! Met jullie feedback gaan we aan de slag.

De tevredenheid over de ondersteuning tijdens dit schooljaar werd door jullie beoordeeld met een 7.1, de klantvriendelijkheid een 7.9 en de handleiding, filmpjes en lesplanning met een 7.7.

Daar zijn we trots op! We hebben naast mooie complimenten ook veel tips en suggesties mogen ontvangen. Die nemen we weer mee om onze ondersteuning weer te verbeteren in het nieuwe schooljaar. Bedankt voor jullie waardevolle feedback!

Dit doen we met jullie feedback

Meedenken promoten

Er zijn veel manieren waarop je met ons mee kunt denken over alles rondom onze lesmethodes. De vraag over het meedenken scoorde echter een 7. Daarom hebben we besloten hier meer bekendheid aan te geven. Wist jij bijvoorbeeld dat je deel kunt nemen aan expertmeetings over jouw methode? Of dat je deel kunt nemen aan ons scholenpanel?

Meer informatie scholenpanel

Bekendheid Onderwijs van Morgen

Ons onderwijsplatform Onderwijs van Morgen scoort een magere 6,3. Dit komt echter omdat veel van jullie aangeven hier niet bekend mee te zijn. Hier gaan we aan werken, want wie het kent, komt er graag! Lees op Onderwijs van Morgen wat er speelt in het onderwijs en verrijk je lessen met actuele inhoud.

Naar Onderwijs van Morgen

Goede service behouden

Onze persoonlijke ondersteuning scoorde op klantvriendelijkheid, bereikbaarheid, reactiesnelheid en kwaliteit allemaal boven de 8,3. Klantvriendelijkheid zelfs een 8,8. Hier zijn we ongelooflijk trots op en we gaan er alles aan doen om dit niveau voor komend schooljaar vast te houden.

Jullie enthousiaste reacties

Bedankt voor alle enthousiaste reacties over onze lesmethodes en onze service. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee! Kijk voor meer enthousiaste reacties:

Jullie aan het woord