Staal 2 komt eraan!

Staal 2 komt eraan!

Hé psssst, heb je het al gehoord? Staal 2 komt eraan!
Benieuwd? Via deze site informeren wij jou over alle ontwikkelingen en geven we je al een inkijkje in de methode. Elke maand zullen wij een sneak preview geven. Zorg dat je als eerste op de hoogte bent van deze goede verbeterde methode en meld je aan!

Meld je aan

Staal 2 komt eraan!

Grej of the day in de vernieuwde Staal

Ken jij Micael Hermansson, de bedenker van Grej of the day, al? Een Grej heeft alles te maken met kinderen nieuwsgierig én betrokken maken. Benieuwd hoe Micael dit doet en hoe dit in de nieuwe Staal terugkomt?

Bekijk de video


P.S. heeft Micael je enthousiast gemaakt? Meld je aan voor Onderwijs van Morgen Live! Micael verzorgt daar namelijk een sessie rondom Grej of the day!

Jij bent toch ook nieuwsgierig naar de nieuwe Staal? Via deze site informeren wij jou over alle ontwikkelingen en geven we je al een inkijkje in de methode. Elke maand zullen wij een sneak preview geven. Zorg dat je als eerste op de hoogte bent van deze goede verbeterde methode en meld je aan!

Hou mij op de hoogte

Sneak preview februari

..... nog heel even geduld .....

Sneak preview maart

..... nog heel even geduld .....

Sneak preview april

..... nog heel even geduld .....

Sneak preview mei

..... nog heel even geduld .....

Deskundig en persoonlijk advies

Heb je vragen over Staal? We helpen je graag! Onze methodespecialisten hebben ruime ervaring in het onderwijs en zij kennen alle ins en outs van de methodes. Neem contact op met de methodespecialist in jouw regio.

Neem contact op