Zo maken we morgen

Zo maken we morgen

jij maakt het onderwijs, wij het lesmateriaal om jou daarin zo goed mogelijk te ondersteunen. Heb je hulp nodig? Wij zijn er altijd voor je. Samen werken we aan het onderwijs van vandaag en morgen. Benieuwd naar hoe collega’s de les vormgeven? Lees en deel hier de succes-gegarandeerd tips. Doe je mee?

Bekijk de inzendingen

Mevrouw van Dijk

Ik ben altijd bereikbaar voor mijn studenten. Soms krijg ik een appje in het weekend omdat ze me willen laten weten waar ze gewerkt aan hebben en om een tip vragen. Ik vind de band die ik met hen opbouw waardevol. Er bestaat niets mooiers dan docent zijn!

Hoe doe jij wat je doet?

Heb jij nog goede tips of weet je een methodehack waar je collega’s baat bij hebben? En hoe werk jij eigenlijk met de methode? Zijn er dingen in de klas die je anders doet dan anderen, dingen waar je leerlingen iedere keer weer enthousiast van raken?

We zijn enorm benieuwd naar jouw tips, methodehacks en andere inzichten. Deel ze hieronder zodat iedereen ervan kan profiteren. Of wil je een compliment uitdelen aan een collega? Dat mag uiteraard ook.

De inzendingen zijn gesloten

Hoe máken zij het onderwijs?

Gepassioneerde genomineerde leraren van het jaar 2022 nemen ons mee in hun missie, het enthousiasme en de liefde van het vak spat van het beeldscherm af. Kijk je met ons mee? Ze geven je tips waarmee jij morgen direct aan de slag kan!

Met Malmberg morgen maken

Samen met jou maken we het onderwijs van vandaag en morgenn: jij voor de klas, wij met de methode. En net zoals dat zich bij jou niet beperkt tot de les, beperkt het zich bij ons niet tot het lesmateriaal. Bijvoorbeeld met onze online leeromgeving, het scholenpanel om mee te denken over ontwikkelingen binnen het onderwijs, bijeenkomsten en webinars, en ons onderwijsplatform Onderwijs van Morgen helpen we jou om nog meer het verschil te maken in de klas.