Jullie feedback over je lesmethode februari 2024

Resultaat klanttevredenheidsmeting
februari 2024

Hartelijk dank voor je feedback op de vragen over je lesmethode! Met jullie feedback gaan we aan de slag. Op deze pagina staat welke acties we hebben ondernomen of nog gaan nemen en wat je kunt verwachten naar aanleiding van jullie feedback.

Wat vinden jullie ervan?

Alle inhoudelijke feedback die jij en andere docenten hebben gegeven ligt bij de ontwikkelaars van jouw lesmethode. Zij bekijken alle opmerkingen en suggesties en maken een afweging om deze mee te nemen in een volgende aanpassing van de methode. Onze klantenservice heeft, indien nodig, persoonlijk contact met je opgenomen over je feedback. Je leest hieronder een greep uit de onderdelen die ter verbetering zijn doorgevoerd.

Instructievideo's voor studenten

Uit de feedback bleek dat het gebruiksgemak voor de studenten te wensen overlaat. Om ervoor te zorgen dat studenten hun weg goed vinden in de lesmethode staan er voor hen korte instructievideo's in de kennisbank.

Naar de video's

Docentmateriaal overzichtelijker

Gebruiksgemak voor jou als docent behoeft aandacht. Om te beginnen, passen we het docentmateriaal in de online leeromgeving aan. Binnenkort is het materiaal overzichtelijk gerangschikt en dus makkelijker te vinden.

Bedankt voor jullie enthousiaste quotes!

Naast jullie feedback, ontvangen we ook altijd van jullie enthousiaste quotes. We vragen altijd eerst of we deze mogen gebruiken in onze communicatie! Bedankt hiervoor!

Bekijk de quotes

Meedenken?

Vind je het leuk om met ons mee te denken? Over onze methodes, vernieuwingen in de online leeromgeving of onze dienstverlening? Meld je dan aan voor ons scholenpanel en geef je mening!  

Meer informatie Direct aanmelden