Webinar Taal actief tekstbegrip

Maak kennis met Taal actief tekstbegrip

Taal en tekstbegrip hangen nauw samen. Uit onderzoek blijkt dat de domeinen lezen, schrijven en spreken elkaar versterken als ze in samenhang worden aangeboden. De kinderen herkennen in de teksten van tekstbegrip de 8 communicatiethema’s, de communicatiedoelen en de schrijf- en spreekdoelen van taal.

​Webinar voor leerkrachten
Het webinar is een ideale gelegenheid om in een korte tijd én in je eigen omgeving meer inzicht te krijgen in de methode Taal actief tekstbegrip. Het webinar duurt ongeveer 45 minuten. Uiteraard kun je ook vragen stellen.
Kijk met het hele team om snel een goed beeld te krijgen. Er zijn verschillende momenten gepland. Ook als je niet kunt op een van de genoemde data, kun je je alsnog aanmelden. Je ontvangt na afloop van het webinar een link om in je eigen tijd het webinar terug te kijken.

Pluspunt


Meer weten over Taal actief tekstbegrip? Neem een kijkje op de website.

Data en tijden

Maandag 20 november 2023 om 15.30 uur aanmelden

Dinsdag 23 januari 2024 om 15.30 uur aanmelden

Maandag 5 februari 2024 om 15.30 uur aanmelden


Donderdag 7 maart 2024 om 15.30 uur aanmelden

Donderdag 28 maart 2024 om 15.30 uur aanmelden

Hoe werkt het?

Je kunt het webinar volgen vanaf je eigen computer. Na inschrijving ontvang je instructies over hoe je het webinar kunt volgen. Je logt in waar het jou het beste uitkomt: thuis, op school, alleen of met het hele team. Het is ook mogelijk om direct vragen te stellen.

Vragen over de webinars?

Stuur een mail naar webinars@malmberg.nl.

Vragen over de methode of een afspraak maken?

Neem contact op met één van onze methodespecialisten op (073) 628 8722.