Op zoek naar een nieuwe methode?

Op zoek naar een nieuwe methode?

Bij het kiezen van een nieuwe lesmethode komt er veel op je af. Het is een intensief proces; er zijn veel nieuwe ontwikkelingen en als leerkracht heb je zelf ook wensen. Reden genoeg om zorgvuldig te werk te gaan. De Routeplanner helpt jou en je collega's om in het keuzeproces tot een weloverwogen beslissing te komen.

Download de routeplanner

Daarom de Routeplanner

Deze visuele planning laat op een leuke en overzichtelijke wijze zien waar je bent in het keuzeproces. Wij helpen je op weg om tot de juiste beslissing te komen.

In deze planning komen de belangrijkste momenten van het proces terug.

✓ Werkgroep samenstellen, plannen en informatie zoeken
✓ Beoordelingsmateriaal aanvragen en uitproberen
✓ Definitieve keuze maken


Veel plezier en succes!

Tip: De Routeplanner is printvriendelijk gemaakt. Print de plaat uit en hang deze op een centrale plek op, bijvoorbeeld de lerarenkamer.

Download de Routeplanner

Ben je al een stap verder?

Weet jij al in welke methodes jouw school geïnteresseerd is? Malmberg helpt je graag bij iedere stap in het maken van een goede keuze.

Je kunt makkelijk en snel informatie aanvragen over onze actuele methodes en het materiaal nader bekijken. Ga naar de overzichtspagina en kies eenvoudig het gewenste beoordelingsmateriaal. Een zichtzending aanvragen is gratis!

Beoordelingsmateriaal

Contact

Heb je vragen bij het kiezen van een nieuwe lesmethode? We helpen je graag! Onze methodespecialisten hebben ruime ervaring in het onderwijs en zij kennen alle ins en outs van de methodes. Neem contact op met Simone Lenssen of een van onze andere specialisten.

Contact