Makkelijker een nieuwe methode kiezen met de Routeplanner

Makkelijker een nieuwe methode kiezen met de Routeplanner

Bij het kiezen van een nieuwe lesmethode komt er veel op je af. Het is een intensief proces; er zijn veel nieuwe ontwikkelingen en als leerkracht heb je zelf ook wensen. Reden genoeg om zorgvuldig te werk te gaan. De Routeplanner maakt het keuzeproces stukken handiger én leuker.

Download de Routeplanner

Daarom de Routeplanner

Deze visuele route laat op een leuke wijze zien welke service en hulpmiddelen er worden aangeboden tijdens het keuzeproces. Wij helpen je op weg om tot de juiste beslissing te komen.

In de Routeplanner komen de belangrijkste momenten van het proces terug:

  • De verschillende methodes ontdekken (bekijk bladerboeken of een webinar)
  • Een zichtzending aanvragen en methodes uitproberen in de klas
  • Een beslissing nemen met hulp van referentiescholen of een Q&A met de methodespecialist
  • Zorgeloos starten met een nieuwe methode door goede training en coaching

Download de Routeplanner

Tip: De Routeplanner is er ook in posterformaat. Print de plaat uit en hang ‘m op in de lerarenkamer, dan profiteren je collega’s er ook van.

Zichtzending aanvragen

Weet jij al in welke methodes jouw school geïnteresseerd is? Malmberg helpt je graag bij iedere stap in het maken van een goede keuze.

Je kunt makkelijk en snel informatie aanvragen over onze actuele methodes en het materiaal nader bekijken. Ga naar de overzichtspagina en kies eenvoudig het gewenste beoordelingsmateriaal. Een zichtzending aanvragen is gratis!

Vraag gratis beoordelingsmateriaal aan

Heb je vragen?

Heb je vragen bij het kiezen van een nieuwe lesmethode? We helpen je graag! Onze methodespecialisten hebben ruime ervaring in het onderwijs en zij kennen alle ins en outs van de methodes. Neem contact op met de methodespecialist in jouw regio.

Neem contact op


Tips of opmerkingen over de Routeplanner?

Om ervoor te zorgen dat de Routeplanner aan jouw eisen voldoet, horen we graag wat je ervan vindt. Heb jij feedback voor ons of heb je andere input voor de Routeplanner? Laat het ons dan weten!

Geef je mening