Bladerboeken

Bladerboeken

Maak eenvoudig kennis met het lesmateriaal van onze methodes door een kijkje te nemen in de bladerboeken. Je kunt online door de lesmethode bladeren om te zien of het aansluit bij jullie school en onderwijsvisie. Bekijk hieronder het actuele lesmateriaal.

Bladerboeken


Exacte vakken

Biologie voor jouNask/natuurkundeScheikundeBiologie en verzorging voor jouVerzorging voor jou


Mens en maatschappij

Economisch bekeken/Praktische economieDe wereld vanMemo


Talen

TalentAll right/Of courseNa Klar

Bravoure

Online leeromgeving

Als je een MAX methode gebruikt, krijg je als docent en al je leerlingen automatisch toegang tot de online leeromgeving. De kracht van de MAX methode
is dat boek en online elkaar versterken. De online leeromgeving van MAX is ontwikkeld op basis van onze nieuwste inzichten op het gebied van gepersonaliseerd en adaptief leren. Dit geeft je volop mogelijkheden om in te spelen op de niveau- en tempoverschillen binnen jouw klas. Leerlingen worden extra gemotiveerd omdat ze direct feedback krijgen en inzicht hebben in hun eigen voortgang.

Met een proeflicentie krijg je een goede indruk van de online leeromgeving van MAX.

Meer over de online leeromgeving

Wil je meer weten?

Elke dag werken we aan beter onderwijs. Voor jou en samen met jou. We zien het als onze taak je te ondersteunen zodat jij het beste onderwijs kunt geven en leerlingen het beste uit zichzelf kunnen halen. Waar kunnen we jou mee helpen? Laat het ons weten!

Neem contact op

Beoordelingsmateriaal aanvragen

Weet jij al in welke methodes jouw school geïnteresseerd is? Malmberg helpt je graag bij iedere stap in het maken van een goede keuze. Je kunt makkelijk en snel beoordelingsmateriaal aanvragen over onze actuele methodes en het materiaal nader bekijken. Een proeflicentie is 3 maanden geldig en aanvragen is gratis!

Vraag beoordelingsmateriaal aan