Search

Naut Meander Brandaan

Zelfverzekerd de wereld in!

Maak zaakvakonderwijs betekenisvol met deze intregrale methode voor aardrijkskunde, geschiedenis en natuur en techniek. Leer de kinderen over de wereld en breng ze belangrijke 21e eeuwse vaardigheden bij. Met Naut Meander Brandaan gaan ze direct met de opgedane kennis en vaardigheden aan de slag.

  • Kennis en vaardigheden direct toepassen
  • Leerlijn 21e eeuwse vaardigheden
  • Vakgericht en geïntegreerd

Beoordelingspakket en proeflicentie Bekijk lesmateriaal

Daarom Naut Meander Brandaan

Kennis en vaardigheden direct toepassen

In elke les leren kinderen kennis en vaardigheden. Die passen ze direct toe in de opdracht aan het eind van elk thema: de Uitdaging. Deze combinatie van leren én doen zorgt voor een hoger leerrendement.

Leerlijn 21e eeuwse vaardigheden

Kennis blijft belangrijk. Vaardigheden helpen om die kennis doelgericht in te zetten. De unieke leerlijn 21e eeuwse vaardigheden zorgt ervoor dat je de kinderen de juiste bagage meegeeft voor een soepele overstap naar het voortgezet onderwijs.

Vakgericht en geïntegreerd

Met Naut Meander Brandaan werk je op de basisschool zoals jij dat wilt. Kies voor een vakgerichte aanpak of verbind de vakken met 8 geïntegreerde wereldoriëntatiethema’s. Je kiest op elk moment de manier die bij je past.

Download de brochure

Meer weten over Naut Meander Brandaan?

Neem contact op met een van onze methodespecialisten.

Contact

Lesmateriaal bekijken

Volledig digitaal zaakvakonderwijs is mogelijk met Naut Meander Brandaan. Honderden filmpjes en audio-ondersteuning zorgen ervoor dat ieder kind betrokken is bij de boeiende onderwerpen uit de methode en meer leert. Maar ook als je de overstap naar 100% digitaal (nog) niet wilt maken is Naut Meander Brandaan de juiste keuze: de leerwerkboekjes per thema bieden optimale flexibiliteit.

Didactiek en organisatie

Structuur

De zekerheid van een compleet aanbod. Met de flexibiliteit van losse thema’s.

Opbouw

Lessen organiseren is heel eenvoudig. Of je nu vakgericht werkt of geïntegreerd.

21e eeuwse vaardigheden

Naut Meander Brandaan heeft de abstracte vaardigheden vertaald in concrete ‘taken’.

Meer didactiek en organisatie

Catalogus

De materialen van Naut Meander Brandaan bestel je via de partners van Malmberg. Zij kunnen helpen bij je bestelling en leveren uit voorraad. Ook de softwarelicenties bestel je via je educatieve dienstverlener. Bekijk de catalogus voor een overzicht van de materialen bij Naut Meander Brandaan.

Catalogus Naut Catalogus Meander Catalogus Brandaan

Partners van Malmberg

Probeer Naut Meander Brandaan

Benieuwd naar Naut Meander Brandaan? Probeer de methode dan uit in je eigen klas. Een beoordelingspakket bevat materialen die een goed overzicht geven van de hele methode, waaronder handleidingkaternen en leerwerkboeken. Je mag het pakket houden, je hoeft het niet te terug te sturen.

Met Naut Meander Brandaan kun je vakgericht én geïntegreerd werken. Overweeg je Naut Meander Brandaan voor één van de vakken Aardrijkskunde, Geschiedenis of Natuur & techniek? Bestel dan het betreffende pakket. Denk je na over geïntegreerde wereldoriëntatie, bestel dan alle vier de pakketten. Je krijgt dan de meest complete indruk van het materiaal. In combinatie met een proeflicentie voor de software zie je welke mogelijkheden Naut Meander Brandaan digitaal biedt.

Beoordelingspakket en proeflicentie aanvragen

Referentiescholen

Voor het eerst hoor ik dat zaakvakken de lievelingsvakken zijn.

Juf Angela


Wil je weten wat andere scholen vinden van Naut Meander Brandaan? Bel dan zelf met een school. Er is er altijd wel een bij jou in de buurt die met Naut Meander Brandaan werkt.

Naut (natuur & techniek)

Bel of mail een school

Meander (aardrijkskunde)

Bel of mail een school

Brandaan (geschiedenis)

Bel of mail een school

Contact

Meer weten over Naut Meander Brandaan?

Neem contact op met de methodepspecialist in jouw regio. Zij vertellen je graag meer.

Contact

Hulp bij Naut Meander Brandaan?

Werk je met Naut Meander Brandaan en heb je hulp nodig? Je kunt ons bellen, mailen of bereiken via Twitter.

Service

Goed om te weten