Naut Meander Brandaan wint Comenius Edumedia Award

Naut Meander Brandaan heeft de prestigieuze Comenius EduMedia Award gewonnen. Het Duitse Genootschap voor Pedagogiek en Informatie reikt de prijs jaarlijks uit aan vooruitstrevende Europese multimediale onderwijsproducten.

 

“We zijn ongelofelijk blij en trots met deze award!”, aldus de uitgever Hans van Elderen. “Dit is voor ons de bevestiging en hét bewijs dat deze methode een van de meest innovatieve wereldoriëntatiemethodes is waarmee kinderen kennis opdoen over de wereld én 21e eeuwse vaardigheden leren.”

 

De wereld om ons heen wordt steeds complexer en Nederland wil innovatieleider in Europa blijven. Daarom is het belangrijk dat kinderen kennis opdoen over de wereld. Ze ontwikkelen dan 21e eeuwse vaardigheden zoals kritisch denken, creativiteit en samenwerken. Daarnaast biedt Naut Meander Brandaan kinderen ook de mogelijkheid om onderzoekend en ontwerpend te leren. Zo zijn ze goed voorbereid op hun toekomst.

 

De methode is sinds de verschijning in 2017 een groot succes. De komende jaren zullen steeds meer Nederlandse kinderen leren onderzoeken en ontwerpen met Naut Meander Brandaan.

 

Naut Meander Brandaan wint Comenius Award