Flitswebinars Rekenblokken

Wil jij meer weten over de functionaliteiten van Rekenblokken? Bekijk dan deze flitswebinars. In deze serie behandelen we het rekenproces, vormen van feedback, formatief werken met de Test jezelf en werken met verschillende rekenniveau's. Elk flitswebinar duurt ongeveer 10 minuten en is direct te bekijken.

  1. Flitswebinar 'Vormen van feedback'
  2. Flitswebinar 'Test jezelf'
  3. Flitswebinar 'Niveauverschillen'
  4. Flitswebinar 'Het rekenproces: wat-hoe-doe-check'

Rozanne Lorist

Accountmanager
Regio: Utrecht, Gelderland, Limburg

1. Vormen van feedback

In Rekenblokken kunnen studenten verschillende vormen van feedback krijgen. Welke vormen dit zijn en hoe jij dit kunt toepassen als docent, vertellen we je in dit korte webinar van 10 minuten.

Flitswebinar bekijken

2. Test jezelf

Met Rekenblokken kun je formatief werken met de functionaliteit ‘Test jezelf’. Hoe dit werkt precies werkt leggen we in dit korte webinar van 10 minuten uit.

Flitswebinar bekijken

3. Niveauverschillen

In Rekenblokken vind je verschillende rekenniveaus. In dit webinar van 10 minuten leggen we uit hoe je deze niveaus kunt inzetten zodat jouw lessen aansluiten bij het rekenniveau van jouw studenten.

Flitswebinar bekijken

4. Het rekenproces: wat-hoe-doe-check

In de ('nieuwe') rekeneisen ligt de focus op het rekenproces. In dit webinar van 10 minuten laten wij zien hoe dit rekenproces zichtbaar is voor studenten in Rekenblokken en leggen we het 'wat-hoe-doe-check-model' aan je uit.

Flitswebinar bekijken

Hoe werkt het?

Je kunt het webinar direct bekijk na het invullen van je gegevens. Het is ook mogelijk om vragen te stellen. Deze worden op werkdagen binnen 24 uur beantwoord.

Vragen over de webinars?

Stuur een mail naar webinars@malmberg.nl.

Vragen over de methode of een afspraak maken?

Neem contact op met één van onze methodespecialisten.