In regio zuid vallen alle basisscholen met een postcode die begint met: 52, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64

Jouw methodespecialist

Hallo, ik ben Marc Hooijmaijers, ik werk sinds 2006 met veel plezier bij Malmberg. Dagelijks bezoek ik scholen in regio Zuid. Ik help jullie graag met presentaties wanneer jullie nog in het keuzetraject voor een nieuwe methode zitten. Maar alle andere vragen in dit stadium zijn ook welkom. Hebben jullie al gekozen voor een Malmbergmethode? In dat geval help ik jullie graag op gang. En voor alle andere vragen van leerkrachten, ib-ers, directeuren en onderwijsassistenten mag je me altijd bellen. Of plan eenvoudig zelf een afspraak in.

Ik ontmoet je graag! Neem gerust contact met me op.

Marc Hooijmaijers 06 53 549 240 marc.hooijmaijers@malmberg.nl

Afspraak maken met Marc

Wil je meer weten over één van onze methodes of onze aanpak? Plan dan een online meeting in met methodespecialist Marc Hooijmaijers. Naast de methode laat hij je ook de didactiek of ons nieuwe digitale platform Bingel zien. Uiteraard kun je al je vragen bij Marc kwijt, maar misschien wel het allerleukste: je collega’s kunnen ook aanhaken. Hoeft niet, mag wel.

Hoe werkt het?

Kies een datum en geef een tijdstip op dat jou (en je collega’s) goed uitkomt. Je ontvangt dan een Teams-link waarmee alle deelnemers op het afgesproken tijdstip kunnen deelnemen aan de meeting. Gewoon vanuit huis, school of waar je ook bent.

Kijk in mijn agenda

Maak je keuze:

ContactmomentTijdens deze afspraak bespreken we actuele zaken. Wat speelt er bij jou op school? We denken graag mee en zorgen dat je tevreden zult zijn over onze service.

Maak een afspraak

Methode-oriëntatieEen nieuwe methode kiezen is niet eenvoudig. Wij helpen je graag in het keuzetraject en zorgen ervoor dat je deskundig wordt geïnformeerd.

Gesprek inplannen

VerdiepingHaal jij uit de methode wat erin zit? Vind je het belangrijk om het optimale uit de methode te halen dan stellen we jou en je team graag in de gelegenheid om de verdieping te volgen. Interesse?

Gesprek inplannen