In regio zuid vallen alle basisscholen met een postcode die begint met: 52, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64

Jouw methodespecialist

Mijn naam is Annemieke en ik ben methodespecialist voor basisscholen in regio Zuid. Dagelijks heb ik met veel plezier contact met leerkrachten, directeuren en internbegeleiders om ze te ondersteunen het beste onderwijs te geven. Met al je vragen over (de aanschaf van) een methode, kennismakingen en voorlichtingen kun je bij mij terecht.

Ik ontmoet je graag! Neem gerust contact met me op.

Annemieke Pel
06 53 333 347 annemieke.pel@malmberg.nl

Afspraak maken met Annemieke

Wil je meer weten over één van onze methodes of onze aanpak? Plan dan een online meeting in met methodespecialist Annemieke Pel. Naast de methode laat zij je ook de didactiek of ons nieuwe digitale platform Bingel zien. Uiteraard kun je al je vragen bij Annemieke kwijt, maar misschien wel het allerleukste: je collega’s kunnen ook aanhaken. Hoeft niet, mag wel.

Hoe werkt het?

Kies een datum en geef een tijdstip op dat jou (en je collega’s) goed uitkomt. Je ontvangt dan een Teams-link waarmee alle deelnemers op het afgesproken tijdstip kunnen deelnemen aan de meeting. Gewoon vanuit huis, school of waar je ook bent.

Kijk in mijn agenda

Maak je keuze:

Contactmoment



Tijdens deze afspraak bespreken we actuele zaken. Wat speelt er bij jou op school? We denken graag mee en zorgen dat je tevreden zult zijn over onze service.

Maak een afspraak

Methode-oriëntatie



Een nieuwe methode kiezen is niet eenvoudig. Wij helpen je graag in het keuzetraject en zorgen ervoor dat je deskundig wordt geïnformeerd.

Gesprek inplannen

Verdieping



Haal jij uit de methode wat erin zit? Vind je het belangrijk om het optimale uit de methode te halen dan stellen we jou en je team graag in de gelegenheid om de verdieping te volgen. Interesse?

Gesprek inplannen