In regio west vallen alle basisscholen met een postcode die begint met: 28, 29, 30, 31, 32 en 2611 t/m 2628, 2635, 2636, 2645 t/m 2694, 2761, 3330 t/m 3381

Jouw methodespecialist

Mijn naam is Michiel, ik ben methodespecialist voor basisscholen in regio Rotterdam. Mijn dagelijks werk is om leerkrachten, directies en werkgroepen voorlichting te geven over onze methodes voor verschillende vakgebieden. Onderwijskundige concepten, didactiek, didactische visie en uitgangspunten van onze methodes te vertalen naar de lespraktijk. Ik probeer dat zoveel mogelijk te doen middels concrete voorbeelden en workshops. Ik beleef daar heel veel plezier aan omdat ik zo samen met jullie kan bijdragen het beste onderwijs te geven aan kinderen. Met al je vragen over (de aanschaf van) een methode, kennismakingen en trainingen kun je bij mij terecht.

Ik ontmoet je graag! Neem gerust contact met me op.

Michiel Boudewijn
06 53 339 461 michiel.boudewijn@malmberg.nl

Afspraak maken met Michiel

Wil je meer weten over één van onze methodes of onze aanpak? Plan dan een online meeting in met methodespecialist Michiel Boudewijn. Naast de methode laat hij je ook de didactiek of ons nieuwe digitale platform Bingel zien. Uiteraard kun je al je vragen bij Michiel kwijt, maar misschien wel het allerleukste: je collega’s kunnen ook aanhaken. Hoeft niet, mag wel.

Hoe werkt het?

Kies een datum en geef een tijdstip op dat jou (en je collega’s) goed uitkomt. Je ontvangt dan een Teams-link waarmee alle deelnemers op het afgesproken tijdstip kunnen deelnemen aan de meeting. Gewoon vanuit huis, school of waar je ook bent.

Kijk in mijn agenda

Maak je keuze:

ContactmomentTijdens deze afspraak bespreken we actuele zaken. Wat speelt er bij jou op school? We denken graag mee en zorgen dat je tevreden zult zijn over onze service.

Maak een afspraak

Methode-oriëntatieEen nieuwe methode kiezen is niet eenvoudig. Wij helpen je graag in het keuzetraject en zorgen ervoor dat je deskundig wordt geïnformeerd.

Gesprek inplannen

VerdiepingHaal jij uit de methode wat erin zit? Vind je het belangrijk om het optimale uit de methode te halen dan stellen we jou en je team graag in de gelegenheid om de verdieping te volgen. Interesse?

Gesprek inplannen

Staal en Naut Meander BrandaanDe thema’s van Staal zijn rijk en gevarieerd. Ze kunnen in willekeurige volgorde door het jaar heen worden gebruikt. Dat biedt veel kansen voor een mooi samenhangend aanbod met wereldoriëntatie-onderwerpen.

Gesprek inplannen