In regio noord vallen alle basisscholen met een postcode die begint met: 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 97, 98, 99 en 8061 t/m 8064, 8251 t/m 8299

Jouw methodespecialist

Mijn naam is Marcel Tuinstra en ik ben methodespecialist voor alle basisscholen in de regio Noord. Daaronder vallen oa. de scholen in Friesland, Groningen, Drenthe en mijn woonplaats Kampen. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het voorlichten, ondersteunen en meedenken met leerkrachten, directeuren, werkgroepen en schoolteams. Met al je vragen over (de aanschaf van) een methode en ondersteuning kun je bij mij terecht.Ik ontmoet je graag! Neem gerust contact met me op.

Marcel Tuinstra
06 44 878 414 marcel.tuinstra@malmberg.nl

Afspraak maken met Marcel

Wil je meer weten over één van onze methodes of onze aanpak? Plan dan een online meeting in met methodespecialist Marcel Tuinstra. Naast de methode laat hij je ook de didactiek of ons nieuwe digitale platform Bingel zien. Uiteraard kun je al je vragen bij Marcel kwijt, maar misschien wel het allerleukste: je collega’s kunnen ook aanhaken. Hoeft niet, mag wel.

Hoe werkt het?

Kies een datum en geef een tijdstip op dat jou (en je collega’s) goed uitkomt. Je ontvangt dan een Teams-link waarmee alle deelnemers op het afgesproken tijdstip kunnen deelnemen aan de meeting. Gewoon vanuit huis, school of waar je ook bent.

Kijk in mijn agenda

Maak je keuze:

ContactmomentTijdens deze afspraak bespreken we actuele zaken. Wat speelt er bij jou op school? We denken graag mee en zorgen dat je tevreden zult zijn over onze service.

Maak een afspraak

Methode-oriëntatieEen nieuwe methode kiezen is niet eenvoudig. Wij helpen je graag in het keuzetraject en zorgen ervoor dat je deskundig wordt geïnformeerd.

Gesprek inplannen

VerdiepingHaal jij uit de methode wat erin zit? Vind je het belangrijk om het optimale uit de methode te halen dan stellen we jou en je team graag in de gelegenheid om de verdieping te volgen. Interesse?

Gesprek inplannen