In regio noord-west vallen alle basisscholen met een postcode die begint met: 10, 11, 15, 16, 17, 18, 19 en 1440 t/m 1499

Jouw methodespecialist

Ik ben Annegien Kok en bezoek dagelijks basisscholen in Noord-Holland. Werken jullie op school met een methode van Malmberg en hebben jullie daar vragen over? Zijn jullie bezig met het oriënteren op een nieuwe methode en willen jullie daar op school uitleg over hebben? Ik maak graag een afspraak met je.

Ik ontmoet je graag! Neem gerust contact met me op.

Annegien Kok
06 51 025 001 annegien.kok@malmberg.nl

Afspraak maken met Annegien

Wil je meer weten over één van onze methodes of onze aanpak? Plan dan een online meeting in met methodespecialist Annegien Kok. Naast de methode laat hij je ook de didactiek of ons nieuwe digitale platform Bingel zien. Uiteraard kun je al je vragen bij Annegien kwijt, maar misschien wel het allerleukste: je collega’s kunnen ook aanhaken. Hoeft niet, mag wel.

Hoe werkt het?

Kies een datum en geef een tijdstip op dat jou (en je collega’s) goed uitkomt. Je ontvangt dan een Teams-link waarmee alle deelnemers op het afgesproken tijdstip kunnen deelnemen aan de meeting. Gewoon vanuit huis, school of waar je ook bent.

Kijk in mijn agenda

Maak je keuze:

ContactmomentTijdens deze afspraak bespreken we actuele zaken. Wat speelt er bij jou op school? We denken graag mee en zorgen dat je tevreden zult zijn over onze service.

Maak een afspraak

Methode-oriëntatieEen nieuwe methode kiezen is niet eenvoudig. Wij helpen je graag in het keuzetraject en zorgen ervoor dat je deskundig wordt geïnformeerd.

Gesprek inplannen

VerdiepingHaal jij uit de methode wat erin zit? Vind je het belangrijk om het optimale uit de methode te halen dan stellen we jou en je team graag in de gelegenheid om de verdieping te volgen. Interesse?

Gesprek inplannen