Webinars Taal actief 5

Kinderen goed leren communiceren – dát is het doel van Taal actief. Wie goed kan communiceren, is beter in staat om te leren en te groeien. Taal actief maakt kinderen bewust van de kracht van taal. Ze passen wat ze geleerd hebben actief toe en groeien zo in taal.

Om leerkrachten snel en gemakkelijk kennis te laten maken met Taal actief bieden we twee webinars aan. Het eerste webinar is een introductiewebinar en in het tweede webinarlaten we je uitgebreid kennismaken met Taal actief. Kijk voor een compleet beeld beide webinars terug.

Meer weten over Taal actief? Neem een kijkje op de website.

Terugkijken introductiewebinar:
Taal actief 5: een eerste introductie

In dit webinar nemen we je mee langs de highlights van de nieuwe Taal actief, zodat je in korte tijd een goede indruk krijgt van de methode. Op basis hiervan kun je bepalen of Taal actief past bij de visie van jouw school en of je een zichtzending wil ontvangen.

Deze webinars zijn uitgezonden tussen november 2023 en januari 2024. We stellen je graag in de gelegenheid om het webinar ook ná deze uitzendingen nog terug te kijken. Het webinar duurt ongeveer 30 minuten. Je kunt ook vragen stellen. Deze worden via e-mail beantwoord.

Wil je het webinar terugkijken? Vul je naam en e-mailadres in en we sturen je de terugkijklink.

Introductiewebinar terugkijken

Staal

Terugkijken webinar 2:
Maak uitgebreid kennis met Taal actief 5

In dit webinar gaan we uitgebreid in op de inhoud en didactiek van de nieuwe Taal actief. Daarnaast laten we meer zien van de structuur en organisatie en maak je kennis met de twee varianten van Taal actief: basis papier en basis digitaal. Deze webinars zijn uitgezonden tussen januari en april 2024. Het webinar duurt 45 minuten. Uiteraard kun je ook vragen stellen. Deze worden via e-mail beantwoord.

Wil je het webinar terugkijken? Vul je naam en e-mailadres in en we sturen je de terugkijklink.

webinar 2 terugkijken

Vragen over de methode?

Neem contact op met één van onze methodespecialisten.