Webinars Pluspunt

Maak kennis met Pluspunt

Jij wilt elk kind het beste rekenonderwijs geven. Je wilt een programma met ruimte. Je werkt graag met een combinatie van papieren en digitale middelen. En je hebt de regie graag in eigen hand. Dan is Pluspunt jouw methode. Je krijgt de allerbeste rekendidactiek. Maar jij observeert en maakt de didactische keuzes. Pluspunt geeft de kinderen inzicht in hun eigen leerproces en daagt ze uit met boeiende rekenprojecten. En jij houdt maximale controle over je rekenonderwijs.

Webinars voor leerkrachten

Deze praktische webinars zijn de ideale gelegenheid om in een korte tijd én in je eigen omgeving meer inzicht te krijgen in de methode Pluspunt. Het webinar duurt 45 minuten. Uiteraard kun je ook vragen stellen. Kijk met het hele team om snel een goed beeld te krijgen. Er zijn verschillende momenten gepland. Ook als je niet kunt op een van de genoemde data, kun je je alsnog aanmelden. Je ontvangt na afloop van het webinar een link om in je eigen tijd het webinar terug te kijken.

Pluspunt


Meer weten over Pluspunt? Neem een kijkje op de website.

Data en tijden

Dinsdag 24 januari 2023 om 15.30 uur aanmelden

Donderdag 9 februari 2023 om 15.30 uur aanmelden

Maandag 13 maart 2023 om 15.30 uur aanmelden

Dinsdag 28 maart 2023 om 15.30 uur aanmelden

Hoe werkt het?

Je kunt het webinar volgen vanaf je eigen computer. Na inschrijving ontvang je instructies over hoe je het webinar kunt volgen. Je logt in waar het jou het beste uitkomt: thuis, op school, alleen of met het hele team. Het is ook mogelijk om direct vragen te stellen.

Vragen over de webinars?

Stuur een mail naar webinars@malmberg.nl.

Vragen over de methode of een afspraak maken?

Neem contact op met één van onze methodespecialisten op (073) 628 8722.