Webinars Karakter

Maak kennis met Karakter

Karakter is de nieuwste methode voor voortgezet technisch lezen voor groep 4 t/m 8. Met Karakter leren kinderen niet alleen heel goed lezen, maar ze ervaren ook dat lezen heel leuk en zinvol is. In elk leeswerkboekje neemt een karakter, een leesambassadeur, de kinderen mee in zijn of haar (lees)wereld. Uitgangspunt van de methode is elk kind uit te dagen en succes en plezier in lezen te laten ervaren. Met als resultaat... een klas vol enthousiaste lezers!

Webinars voor leerkrachten

Deze praktische webinars zijn de ideale gelegenheid om in een korte tijd én in je eigen omgeving meer inzicht te krijgen in de methode Karakter. Het webinar duurt 30 minuten. Uiteraard kun je ook vragen stellen. Kijk met het hele team om snel een goed beeld te krijgen. Er zijn verschillende momenten gepland. Ook als je niet kunt op een van de genoemde data, kun je je alsnog aanmelden. Je ontvangt na afloop van het webinar een link om in je eigen tijd het webinar terug te kijken.

Karakter


Meer weten over Karakter? Neem een kijkje op de website.

Data en tijden

Donderdag 2 februari 2023 om 15.30 uur aanmelden

Maandag 20 maart 2023 om 15.30 uur aanmelden

Dinsdag 11 april 2023 om 15.30 uur aanmelden

Hoe werkt het?

Je kunt het webinar volgen vanaf je eigen computer. Na inschrijving ontvang je instructies over hoe je het webinar kunt volgen. Je logt in waar het jou het beste uitkomt: thuis, op school, alleen of met het hele team. Het is ook mogelijk om direct vragen te stellen.

Vragen over de webinars?

Stuur een mail naar webinars@malmberg.nl.

Vragen over de methode of een afspraak maken?

Neem contact op met één van onze methodespecialisten op (073) 628 8722.