Jullie feedback over start schooljaar 2023

Resultaten tevredenheidsmeting oktober 2023

Hartelijk dank voor je feedback op de vragen over start schooljaar en hoe je die start hebt beleefd dit schooljaar! Met jullie feedback gaan we verder aan de slag. Op deze pagina staat welke acties we hebben ondernomen of nog gaan nemen en wat je kunt verwachten naar aanleiding van jullie feedback. De kritische feedback daagt ons uit om het volgend jaar beter te doen en meer tevreden klanten te hebben.

Wat vinden jullie?

De totale tevredenheidsscore over de start van het schooljaar werd door jullie beoordeeld met een 8,0 en de klantvriendelijkheid kreeg een 8,7. Daar zijn we trots op! Docenten zijn tevreden over de voorbereiding op het schooljaar en de ondersteuning (beide 8,3). Iets minder tevreden zijn jullie over Inspiratie en verdieping (6,4) en start schooljaar zelf (7,7). Maar nog altijd een ruime voldoende. We hebben veel tips en suggesties mogen ontvangen. Die nemen we weer mee om onze ondersteuning en methodes te verbeteren.

Eenvoudig inloggen

In de feedback lazen we meerdere keren dat docenten het inloggen als omslachtig ervaren. Controleer via onderstaande linkjes of jij de makkelijkste manier gebruikt. Als docent kun je met een schoolaccount (ook wel ELO-account) of met een Entree-account inloggen. Dit is afhankelijk van de school waar je werkt. Bekijk de uitleg ‘Hoe log ik in als...’

- ... docent met Entree?

- ... docent met mijn schoolaccount?

- ...leerling?

Wat doen we met de andere meer methode inhoudelijke feedback?

Alle opmerkingen over de inhoud van de methode, foutjes, toetsen en online wensen zijn inmiddels gedeeld met de methode ontwikkelteams en worden meegenomen in nieuwe releases. Bekijk het overzicht met de komende releases voor schooljaar 2024-2025.

Verbeterd docentenmateriaal

'Het zou fijn zijn als het docentenmateriaal anders is gerangschikt zodat het veel overzichtelijker is.' Dat is een veelgehoorde wens. En dat gaat nu binnenkort gebeuren. Je kunt filteren op hoofdstuk/thema, categorie, module en paragraaf. Daarnaast komt er een zoekoptie. We verwachten hiermee een wens in vervulling te laten gaan.

Bedankt voor jullie enthousiaste quotes!

Naast jullie feedback, ontvangen we ook altijd van jullie enthousiaste quotes. We vragen altijd eerst of we deze mogen gebruiken in onze communicatie! Bedankt hiervoor:

Bekijk de quotes

Bekendheid Onderwijs van Morgen

Heb jij alle mogelijkheden van Onderwijs van Morgen al ontdekt? Op dit onderwijsplatform vind je naast onderwijsnieuws, inspirerende en verdiepende artikelen ook actuele lessen.

De leerkrachten en docenten die aangaven bekend te zijn met Onderwijs van Morgen, geven dit onderwijsplatform een 7,5. Wil je ook kennismaken met Onderwijs van Morgen?

Ga naar de site