Webshop Malmberg voortgezet onderwijs

Deze webshop is alleen bestemd voor (school-)boekhandels, docenten en medewerkers van scholen! Docenten en medewerkers van scholen hebben een ASSU-account nodig om te kunnen bestellen.

U kunt als docent voor 15% van de verkoopprijs gebruikersexemplaren aanvragen voor de Malmberg-methode die u gebruikt (hiervoor geldt geen recht van retour).

Vanaf januari 2016 zijn de hier vermelde prijzen van de digitale producten van Malmberg verkoopadviesprijzen, net zoals dat al veel langer het geval is bij de folio-producten. Het doel is om meer transparantie te creëren.

Combipakketten werkboeken A en B

Werkt u met een methode waarbij u de (leer)werkboeken A en B los kon bestellen? Vaak werden deze werkboeken samen besteld. Daarom, én om het logistieke proces te optimaliseren, hebben wij er voor gekozen om onze werkboeken voortaan alleen nog als combi-artikel aan te bieden. In dit overzicht kunt u makkelijk opzoeken welk artikel u dient te bestellen om de juiste werkboeken in huis te halen.

Catalogus Malmberg voortgezet onderwijs

De catalogus van Malmberg voortgezet onderwijs met de beschikbaarheid, prijzen en verschijningsdata kunt u hieronder bekijken/downloaden. Wilt u meer weten over onze abonnementen? Kijk dan op de pagina’s van de MAX Methodelicentie of het Malmberg Methode Abonnement voor meer informatie.

2017

2016

Een moment geduld aub...
Een moment geduld aub...
Uw winkelwagen is nog leeg.