De scholen zijn gesloten, wat nu?

Malmberg ondersteunt scholen in afstandsonderwijs

Het onderwijs stond al zwaar onder druk en nu de scholen gesloten zijn breekt er een volgende periode aan vol onzekerheden. Hoe lang gaat het duren? Hoe zorg je dat je leerlingen niet te ver achter raken? Hoe zorg ervoor je dat alle toetsen op tijd gemaakt kunnen worden en je het schooljaar goed kunt afronden? Als docent rust er een enorme verantwoordelijkheid op je schouders. Wij zullen onze uiterste best doen om jou daar zo goed mogelijk in te ondersteunen. Dat doen we onder andere door het helpen in afstandsonderwijs.

Thuis maar toch onderwijs

Met je MAX methode heb je altijd toegang tot de online omgeving. Via deze leeromgeving kun je aan de slag met jouw leerlingen en je lessen vervolgen:

  • De leerlingen kunnen online op hun eigen niveau en tempo de leerstof verwerken en opdrachten maken.
  • Via de ELO geef je feedback en het huiswerk voor de volgende keer op.
  • In het dashboard in je docentlicentie zie je in een oogopslag de voortgang van je klas en zie je welke leerlingen extra persoonlijke aandacht nodig hebben.
  • Leerlingen kunnen verder oefenen met de Test Jezelf, oefentoets, flitskaarten, woordtrainer, (reken)vaardigheidstrainer
  • De adaptieve ‘Versterk Jezelf trainer’ kan voor leerlingen in het examenjaar een goede hulp zijn om extra lastige onderwerpen te oefenen.
  • Methodespecialist Marjolein van der Moer laat je zien hoe je stap voor stap aan de slag gaat met de online leeromgeving. Bekijk het webinar .
  • Wil je persoonlijk contact en op een directe wijze begeleiding bieden aan je leerlingen? Dan kun je via Teams of Skype een verbinding maken. Kijk hier hoe je dat moet doen.

Werk je met een methode van Malmberg zonder online licentie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder: (073) 628 7555 of bel met je accountmanager .

Hou deze site en Facebook in de gaten

We hebben een speciale pagina met deze handreikingen, suggesties over omgaan met het coronavirus en ondersteuning voor afstandsonderwijs voor je ingericht. In de loop van de komende dagen vullen we deze informatie verder aan. Hou ook Facebook in de gaten, daar houden we je op de hoogte.

Naar de pagina

Thuisonderwijs