Alle methodes voor Engels

Voor het vak Engels bieden wij twee lesmethodes: All Right en Of Course. All Right is er voor de onderbouw en vmbo bovenbouw. Of Course is speciaal ontwikkeld voor havo/vwo bovenbouw. Lees hieronder meer.

All right!

Wil je leerlingen laten zien dat Engels zoveel meer is dan Engeland alleen? Dan past All Right bij jou. Het hart van de methode draait om Engelstalige landen, cultuur en literatuur, gekoppeld aan hedendaagse thema’s. Hoe zit het met Britse science fiction series, het noorderlicht in Canada en wat zijn de leukste buurten in New York? All Right plaatst de leerling er middenin; ‘thuis in de wereld’. Zo versterk je niet alleen de taalvaardigheid van je leerlingen, maar geef je ze ook een breder wereldperspectief en een solide basis om sterker in de wereld te staan. Nieuwsgierig geworden? Ervaar het zelf en bekijk de methodepagina's.

Vmbo bovenbouw


Naar vmbo bovenbouw

Of course

Met Of Course motiveren we leerlingen dieper in de Engelse taal te duiken. Met boeiende en volwassen thema’s zetten we ze aan tot kritisch denken, motiveren we discussies aan te gaan en een sterke mening te vormen. We laten de leerlingen nadenken over verwachtingen, dromen en ambities. Bijvoorbeeld door verhalen van jonge, innovatieve ondernemers die met eigen ideeën en ambities verschil hebben weten te maken in de wereld. Daarmee maakt Of Course leerlingen niet alleen taalkrachtiger, maar ook zelfbewuster. Zodat ze met trots en vertrouwen beginnen aan hun examen en de tijd daarna. Nieuwsgierig geworden? Ervaar het zelf en bekijk de methodepagina's.

Havo/vwo bovenbouw


Naar havo/vwo bovenbouw