Ervaar onze methode in je eigen klas

Wat is een pilot?

Een pilot is bij uitstek een unieke kans om één van onze methodes uit te proberen. Met een pilot heb je de kans om samen met je studenten ons product te beoordelen en daadwerkelijk te ervaren in de dagelijkse praktijk. Meedoen aan een pilot is geheel gratis.Hieronder vind je alle pilots die wij aanbieden:

Doe de pilot

Taalblokken Nederlands

Benieuwd naar Taalblokken Nederlands? Ervaar deze methode met je eigen klas.

Taalblokken Duits

Wil je gratis en flexibel de methode uitproberen, zowel digitaal als met boeken?

Doe de pilot

Taalblokken Engels

Ervaar zelf hoe Taalblokken omgaat met gedifferentieerd leren.

Andere ondersteuning

Bij het kiezen van een nieuwe lesmethode ga je niet over één nacht ijs. Er zijn veel goede lesmethodes, maar wat is dé perfecte methode voor jullie school? Wij bieden ondersteuning en houvast in de zoektocht naar een nieuwe methode, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.

Volg een webinar

Een webinar is een online presentatie die je in je eigen omgeving kunt volgen. Er zijn verschillende momenten gepland. Ook als je niet kunt op een tijdstip, kun je je alsnog aanmelden. Je ontvangt na afloop van het webinar een link om in je eigen tijd, zelf of samen met je collega’s het webinar terug te kijken.

Bekijk data en tijden

Experience Lab

Een Experience Lab is een interactieve sessie bij jou op school door onze methodespecialist. Tijdens deze sessie ga je vakinhoudelijk, didactisch en praktisch door het materiaal heen.

Meer informatie