Thema's Burgerschap

Thema's Burgerschap

Als docent burgerschap mbo wil je natuurlijk werken met de meest actuele materialen. Dat kan met de methode Thema’s Burgerschap. In de methode online leeromgeving én de boeken vind je elk jaar actuele opdrachten, dit schooljaar over onder andere ChatGPT, de SIRE-campagne over polarisatie, stagediscriminatie, geldproblemen bij mbo’ers, de verkiezingswinst van BBB en nog veel meer. De methode wordt ieder jaar opnieuw geactualiseerd. Studenten herkennen de actuele onderwerpen en gaan daardoor sneller in de ‘aan'-stand.

Naar de webshop

Thema's Burgerschap

Thema’s Burgerschap voor MBO is een methode:

  • die elk jaar geactualiseerd wordt
  • die beroepsgerichte voorbeelden en opdrachten heeft
  • met veel extra docentenmateriaal
  • waarbij je de keuze hebt om volledig op papier, volledig digitaal of blended te leren

Gratis proefexemplaar Meer informatie

Uitgeverij Essener

Thema’s Burgerschap is een methode van Uitgeverij Essener. Uitgeverij Essener, opgericht in 1986, is marktleider in lesmethoden maatschappijleer en maatschappijkunde en uitgever van Thema’s Maatschappijleer voor vmbo, havo en vwo. Sinds november 2019 is Essener onderdeel van Malmberg. Nieuwsgierig geworden? Lees meer over Thema’s Burgerschap voor MBO op essener.nl.

Op de boekenlijst

Met Thema's Burgerschap voor MBO kun je met de boeken, blended of digitaal werken voor maar € 29,50 per student. Meer informatie over de boekenlijst of wil je een gratis presentexemplaar? Vul hier je gegevens in!

Docentenportal

We ontzorgen de docent via een speciale portal met toegang tot PowerPointpresentaties, actualiteitentoets, extra video’s en websites, docentenhandleidingen, een toetsenbank, PTA’s, studiewijzers en Wintoetsen. Prijs: € 27,50 per docent, per schooljaar
Meer weten over deze methode?

Vraag alles wat je wilt weten over deze methode, we helpen je graag. Je kunt een vrijblijvende afspraak inplannen met de methodespecialist om samen door de methode te gaan. Kijk in de agenda en plan een afspraak in wanneer het jou uitkomt.

Plan een afspraak in