Experience lab

Wat is een Experience lab?

Een Experience Lab is een interactieve sessie bij jou op school door onze methodespecialist Jean-Paul Kokkeler. De insteek van het Experience Lab is om samen met je collega’s inzage in onze methode te krijgen. Tijdens deze sessie ga je vakinhoudelijk, didactisch en praktisch door het materiaal heen. Aansluitend volgt een terugkoppeling aan de hand van stellingen en vragen die een samenvatting vormen van wat de docenten ervaren hebben. Een Experience Lab duurt ongeveer twee uur en wordt vrijblijvend door ons aangeboden. Mogelijk een moment in jullie vakgroepoverleg?

Methode oriëntatie

Sta je op het punt om een nieuwe methode te kiezen? En wil je onder begeleiding door de methode heen kijken? We helpen je graag verder. Tijdens het Experience lab kom je erachter wat onze methodes voor jou kunnen betekenen.

Aanvragen

Kies hieronder voor welke methode je een Experience lab wilt aanvragen. Vermeld in de e-mail je schoolgegevens en gewenste data. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. Aanvragen is gratis en geheel vrijblijvend.

Jean-Paul Kokkeler

Methodespecialist

Telefoon: 06 53 165 648

jean-paul.kokkeler@malmberg.nl

Taalblokken

Aanvragen

Rekenblokken

Aanvragen

Take Care

Aanvragen

Lukt aanmelden via bovenstaande buttons niet?

Stuur dan een mail naar sales.mbo@malmberg.nl. Vermeld in de e-mail je schoolgegevens en gewenste data. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Andere ondersteuning

Bij het kiezen van een nieuwe lesmethode ga je niet over één nacht ijs. Er zijn veel goede lesmethodes, maar wat is dé perfecte methode voor jullie school? Wij bieden ondersteuning en houvast in de zoektocht naar een nieuwe methode, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.

Volg een webinar

Een webinar is een online presentatie die je in je eigen omgeving kunt volgen. Er zijn verschillende momenten gepland. Ook als je niet kunt op een tijdstip, kun je je alsnog aanmelden. Je ontvangt na afloop van het webinar een link om in je eigen tijd, zelf of samen met je collega’s het webinar terug te kijken.

Bekijk data en tijden

Doe een pilot

Een pilot geeft je de mogelijkheid om onze methode uit te proberen in jouw klas.

Doe de pilot