Webinars Staal 2

Om leerkrachten snel en gemakkelijk kennis te laten maken met de nieuwe Staal bieden we twee webinars aan. Het eerste webinar is gericht op scholen die nog niet werken met Staal en het tweede webinar is gericht op scholen die nu al werken met Staal 1.

Meer weten over Staal 2? Neem een kijkje op de website.

Webinar: Maak kennis met Staal 2

In 2013 verraste Staal het onderwijs met een lineair aanbod voor spelling en grammatica en een flexibel concentrisch aanbod voor de overige taaldomeinen. Vanuit het niets werd Staal een van de meest succesvolle en hoogst gewaardeerde methoden voor taal en spelling-grammatica.
Werk je nu niet met Staal, maar wil je wel meer weten over deze methode, meld je dan aan voor dit webinar en dan praten we je helemaal bij.

Het webinar duurt ongeveer 45 minuten. Uiteraard kun je ook vragen stellen.

Er zijn verschillende momenten gepland. Ook als je niet kunt op een van de genoemde data, kun je je alsnog aanmelden. Je ontvangt na afloop van het webinar een link om in je eigen tijd het webinar terug te kijken.

Webinar: Van Staal 1 naar Staal 2

Werk jij nu al met de eerste editie van Staal en ben je benieuwd naar de vernieuwingen in Staal 2? Meld je dan snel aan voor het webinar van Staal 1 naar Staal 2.
Staal zal je opnieuw verrassen! Deze tweede editie is in een compleet nieuw jasje gestoken en aangevuld met ijzersterke inhoud. Natuurlijk is al het goede behouden.

Ook dit webinar duurt ongeveer 45 minuten en uiteraard kun je ook vragen stellen.

Er zijn verschillende momenten gepland. Ook als je niet kunt op een van de genoemde data, kun je je alsnog aanmelden. Je ontvangt na afloop van het webinar een link om in je eigen tijd het webinar terug te kijken.

Data en tijden webinar: Maak kennis met Staal 2


Donderdag 25 januari 2024 om 15.30 uur aanmelden

Dinsdag 5 maart 2024 om 15.30 uur aanmelden

Maandag 8 april 2024 om 15.30 uur aanmelden

Data en tijden webinar: Van Staal 1 naar Staal 2


Maandag 15 januari 2024 om 15.30 uur aanmelden

Dinsdag 6 februari 2024 om 15.30 uur aanmelden

Donderdag 21 maart 2024 om 15.30 uur aanmelden

Hoe werkt het?

Je kunt het webinar volgen vanaf je eigen computer. Na inschrijving ontvang je instructies over hoe je het webinar kunt volgen. Je logt in waar het jou het beste uitkomt: thuis, op school, alleen of met het hele team. Het is ook mogelijk om direct vragen te stellen.

Vragen over de webinars?

Stuur een mail naar webinars@malmberg.nl.

Vragen over de methode of een afspraak maken?

Neem contact op met één van onze methodespecialisten op (073) 628 8722.