De nieuwe Lijn 3 komt eraan!

De nieuwe Lijn 3 komt eraan!

Toet-toet! Heb je het al gehoord? De nieuwe Lijn 3 en Klinkers komen eraan. Vanaf schooljaar 2025 - 2026 kun jij aan de slag met de nieuwe edities. De komende tijd krijg je via verschillende sneakpeeks alvast een inkijkje in de methodes én de bus van Ben. Meld je snel aan voor de mailinglist om als eerste op de hoogte te zijn.

Meld je aan

De nieuwe Lijn 3 komt eraan!

Elke halte iets nieuws

Stap je aan boord van Lijn 3, dan kies je voor een busreis vol
leesplezier en wereldoriënterende thema’s waar de kinderen volop van genieten. En neem je een kijkje onder de motorkap, dan word je blij verrast door het glasheldere programma én de sterke samenhang tussen de leerdomeinen: lezen, spelling, taal en schrijven. In het lesoverzicht zijn basis én optionele lessen opgenomen, zodat je de methode eenvoudig naar wens inzet. Linksaf, rechtsaf of eventjes een pauze? Geen probleem! Jij kent je groep het best en jij bepaalt de dienstregeling. Op die manier krijg je voor elkaar wat je alle kinderen gunt: de beste basis voor lezen en taal, voor nu en in de toekomst.

Persoonlijk adviesgesprek voor aanvankelijk lezen en schrijven

Leren lezen, spellen en schrijven in groep 3 is een belangrijk moment. Wij gaan graag met je in gesprek over de visie op lezen en schrijven die jouw school heeft. Onze methodespecialisten hebben ruime ervaring in het onderwijs en praten je graag bij over Lijn 3 en Klinkers.

Neem contact op