D'accord!

D'accord!

Land, cultuur en de leefwereld van jongeren D’accord motiveert om de Franse taal direct toe te passen. Leerlingen worden meegenomen in conversaties tussen vrienden en klasgenoten, ze zijn onderdeel en doen gelijk mee. Dankzij de vele spreekoefeningen ontwikkelen ze het vertrouwen om de taal direct toe te passen.

D'accord!
  • Inspireert en motiveert om aan de slag te gaan
  • Thema’s rondom de leefwereld van jongeren
  • Voilà la france een route door Frankrijk

Daarom D'accord!

Inspireert en motiveert om aan de slag te gaan

Leerlingen ontwikkelen met D’accord het zelfvertrouwen om Frans te spreken. Ze passen de taal direct toe in de les dankzij de vele spreekoefeningen. Bovendien is het Europees Referentiekader (ERK) verwerkt, zodat leerlingen altijd op het juiste niveau uitkomen. Daarnaast wordt het lesmateriaal continue aangevuld met actuele opdrachten en leuke lesopeners. Kijk maar eens op: onderwijs van morgen

Thema’s rondom de leefwereld van jongeren

Als docent weet je dat je leerlingen raakt met onderwerpen die hen aangaan. Je houdt hun aandacht makkelijker vast en de lesstof blijft beter hangen. Met D’accord worden leerlingen geïnspireerd en uitgedaagd.

Voilà la france een route door Frankrijk

D’accord is een visueel sterke methode die het niet alleen leuk maakt om in de Franse taal te duiken maar ook culturele bagage meegeeft. Het authentieke karakter zorgt voor een echte Franse beleving. Voilà la France neemt je mee in een route door Frankrijk, met Ma maison neem je een kijkje bij iemand thuis en er komen diverse sporten en hobby’s als shoppen en muziek voorbij. Leerlingen leren het land en de taal kennen, klaar voor de volgende stap!

Meer weten over D'accord?

Plan een online afspraak in met methodespecialist Aniek Grefkens om samen door de methode te gaan. Kijk in zijn agenda en plan een afspraak in wanneer het jou uitkomt.

Afspraak inplannen

Bekijken

Benieuwd hoe het lesmateriaal van D’accord vmbo bovenbouw eruitziet? Blader dan door het lesmateriaal. Of bekijk MAX Online.

Prijsinformatie

Docenten aan het woord

Referentieschool

“Ik werk graag met D’accord!, omdat het naadloos aansluit op de onderbouw.“

Mevr. M. Mestrom, Walewyc MAVO, Waalwijk

Mevr. M. Mestrom, Walewyc MAVO, Waalwijk