Starten met materiaal nieuwe jaargroep - Pluspunt

Starten met materiaal nieuwe jaargroep

Fijn dat jullie alle blokken hebben kunnen behandelen en volgend schooljaar een normale start kunnen maken. Toch zijn er een aantal zaken die handig zijn om te weten. >> Ik werk met basis papier

>> Ik werk met basis digitaal

Ik werk met Pluspunt - basis papier

OverdrachtZorg dat je de observatiegegevens en de geprinte toetsresultaten uit de resultatenmonitor tot je beschikking hebt zodat je weet hoe de kinderen er eind vorig schooljaar voor stonden. InstapblokWe adviseren je sterk om te starten met het instapblok. In dit blok worden de belangrijkste doelen van vorig schooljaar herhaald, waardoor je snel inzicht hebt in hoe de kinderen ervoor staan. Kies je ervoor om het instapblok over te slaan, laat de kinderen dan wel in de oefensoftware de peiltaken maken uit het instapblok om de adaptieve werking van Bingel te versnellen. Het starten van het blok moet in deze volgorde gebeuren: - start instapblok - start blok 1Let dus op dat je het blok waarin je gaat werken als laatste start. Wanneer de kinderen dan peiltaken uit het instapblok maken, worden eventuele verbetertaken direct in blok 1 klaargezet. JaarplanningOp Mijn Malmberg vind je een handige jaarplanning voor schooljaar 2021-2022.

Ik werk met Pluspunt - basis digitaal

OverdrachtZorg dat je de observatiegegevens, geprinte resultaten uit Analyse en de geprinte toetsresultaten uit de resultatenmonitor tot je beschikking hebt zodat je weet hoe de kinderen er eind vorig schooljaar voor stonden. We adviseren je sterk om te starten met het instapblok. In dit blok worden de belangrijkste doelen van vorig schooljaar herhaald, waardoor je snel inzicht hebt in hoe de kinderen ervoor staan. Kies je ervoor om het instapblok over te slaan, laat de kinderen dan wel de peiltaken maken uit het instapblok om de adaptieve werking van Bingel te versnellen. Het starten van het blok moet in deze volgorde gebeuren: - start instapblok week 1, week 2 - start blok 1 week 1Let dus op dat je de week waarin je gaat werken als laatste start. Wanneer de kinderen dan peiltaken uit het instapblok maken, worden eventuele verbetertaken in de laatst gestarte week klaargezet. JaarplanningOp Mijn Malmberg vind je een handige jaarplanning voor schooljaar 2021-2022.